Astroloji & Burçlar Çoğu kişi sarece fala baktığımı sanıyor ama yanılıyorlar 🪬🪬🪬? EnesMete Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Aşk, aile, gelecek, aklınızda ne varsa hayatınızda ne olucak neler oldu ve önünüzde sizi nasıl süprizler bekliyor diye merak ediyormusunuz veyada...🪬🪬🪬 Çoğu kişi sarece fala baktığımı sanıyor ama yanılıyorlar 🪬🪬🪬? Cevapla Fal Soruları Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hertelden228 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 106% Yengeç +1 yıl Neye bakıyorsun anlamadım 0 7 Yorumla EnesMete Boğa +1 yıl El falına Yorumla Hertelden228 Yengeç +1 yıl Görmeden nasıl bakıyorsun Yorumla EnesMete Boğa +1 yıl Bakamıyorum görerek bakıyorum Yorumla EnesMete Boğa +1 yıl 😅 kız smsmska gülecek halim yoktu hiç Yorumla Hertelden228 Yengeç +1 yıl Anladım jxjcjcj neyse ben uyumaya gidiyim en iyisi Yorumla EnesMete Boğa +1 yıl Bakmicazmı Yorumla Hertelden228 Yengeç +1 yıl Yok ya kalsın ben faldan falan korkarım Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Yengeç +1 yıl Bu ne lan büyücü müsün? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neye bakıyorsun anlamadım
El falına
Görmeden nasıl bakıyorsun
Bakamıyorum görerek bakıyorum
😅 kız smsmska gülecek halim yoktu hiç
Anladım jxjcjcj neyse ben uyumaya gidiyim en iyisi
Bakmicazmı
Yok ya kalsın ben faldan falan korkarım
Bu ne lan büyücü müsün?