Başak Burcu erkeği çok mu titiz ve düzenlidir?

Aynı evde kalıyoruz, beraber kira ödüyoruz öğrenci evi gibi bir şey... Ben aşırı dağınık olmasam da dağınık biriyim ama o aşırı titiz ve düzenli biri. Evi pırıl pırıl yapıyor yani benim diyen temizlikçiden daha temiz diyebilirim... 😂😂😂 hayır kadın olsa neyse diyeceğim de erkeğin bu kadar düzenli, titiz ve becerikli olmasına şaşırdım doğrusu... Ben bile bu kadar temiz değilim... Neyse temizlikçi parasından kurtulduk en azından 😂😂😂 Hayır yani eve bir geliyorum sanki ayrı eve taşınmışız gibi o kadar düzenli, ferah ve temiz yapmış ki... Yerler süpürülmüş, bulaşıklar-çamaşırlar yerli yerinde, camlar silinmiş, koltuklar-vitrinler-sehpalar hepsi düzenlenmiş ve tozları alınmış, yataklar düzeltilmiş, kendine has dokunuşlar da yapmış evi modern ve düzenli göstermek için... Allah'ım şükür mü etsem yoksa korksam mı bilemedim... Erkeğin bu kadar temiz olması normal mi acaba? Hayır birde eve geliyorum, koltuğa oturmaya korkuyorum öyle tip tip bakıyor 😂😂😂 şimdi koltuğun düzenini bozarım falan döver mi acaba? 😂😂😂 Valla su bile içemiyorum, içince de hemen güzelce yıkayıp yerine koyuyorum bardağı... Valla gerim gerim gerildim ha 😂😂😂 ne önerirsiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Başak Burcu erkeği çok mu titiz ve düzenlidir?