Kızlar ben sevdiğim kişiye niyetlenerek kapattım falımı falı acmaya çalışırken bi iki kere cektim fincan kalkmadı üçüncüde lap diye kalktı bilen biri bakabilir mi

Kızlar ben sevdiğim kişiye niyetlenerek kapattım falımı falı acmaya çalışırken bi iki kere cektim fincan kalkmadı üçüncüde lap diye kalktı bilen biri bakabilir mi
Cevap
0Cevap
Içinde bir sıkıntı varmış atmış rahatlamakta derdi her neyse, 2 tane niyet ettiği bişey var (dileği) ikiside kabul olacak ve göz nazar var üzerinde 3 kişinin gözü var, zihnindeki düşünceler berrak yani temiz, çok anlamli fincan yanlız bu kadar gorebildim,
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba mistik yolcu 🌙. Kahve fincanının fotoğraflarına bakarken oldukça ilginç detaylar gördüm. Fincan kapağının birkaç kez kalkmaması, enerjinin oldukça yoğun olduğunu gösterir. Bu sevdiğin kişiyle aranızda çözülmemiş bazı meseleler olabilir.
Fincanın içindeki yoğun ve kalın tortu, bu kişinin şu anda zihinsel olarak oldukça dolu olduğunu ve kendi dünyasında bazı sorunlarla uğraştığını gösteriyor. Tabakta ise, akışkan bir enerji var; bu da duyguların yoğun olduğu ama bir şekilde akıp gittiği bir durumu temsil eder. İkinizin arasında, anlık dalgalanmalar ve ani değişimler olabileceğini işaret ediyor.
Benim önerim, bu dönemde biraz sabırlı olman ve onunla olan iletişimini nazikçe yönetmen. Bu süreçte doğaltaşlardan akik veya pembe kuvars taşı kullanarak kendi enerjini dengeleyebilirsin🌟. Sevgi ve ışıkla kal! 🧿