Rüyamda gördüğüm?

Öncelikle Şu anda ciddi bir ilişkim var.

rüyamda eski sevgilimi gördüm yakın zaman önce bana yazmıştı. zaten ben ciddi ilişkimin olduğunu belirttim kendisine. rüyam şu şekilde eski sevgilim benimle konuşmaya çalışıyor ben ona ne kadar yüz vermesem de tekrar tekrar ciddi ilişkimin olduğunu belirtsem de ailesini ve arkadaşlarını devreye sokuyor daha sonrasında ben bir eve çıkıyorum eski sevgilimin tüm ailesi ve arkadaşları o evde. Biz eski sevgilimle bir odadayız kendisi ağlıyor beni tekrar istediğini ilişkimizn bitmesinden pişman olduğunu söylüyor bana sarılmaya çalışıyor ben de onu o halde görünce bir şey yapamıyorum sarılmasına sarılıyor onu o halde görünce ben de sarılıyorum. arkadaşları da gidip benim şu anki sevgilimi getiriyor rüyamda o bizi o şekilde eski sevgilimle sarılırken görüyor ve ben direkt bana oyun yaptıklarını düşünüyorum şu an ki sevgilimi gördüğüm gibi ona koşuyorum sımsıkı sarılıyorum ona ve deli gibi ağlıyorum. Sevgilime bize pusu kurduklarını onlara ciddi ilişkim olmasına rağmen peşimi bırakmadıklarını ve seni benim eski sevgilimle sarılırken görmen için bilerek getirdiklerini söylüyorum onlara inanmaması bana inanması için yalvarıyorum o da bana sımsıkı sarılıyor. Rüyam bu şekilde uyandığımda hala etkisinde Eydim şu anda etkisindeyim uyandigim gibi erkek arkadaşımı aradım rüya bana normal gelmedi sizce ne olabilir

Rüyamda gördüğüm?