Hep bunu merak ediyorum başak burcu değişik bir burc ve ilişki anlamın da da herkes ile yapamaz başak burcu kadın ve erkek ilişki anlamında nasıl olur acaba? Not: Başak burcuyum ama hiç başak erkeği tanımadım hayatım boyunca 😅
Bence başak erkeği tanımamış olman senin için büyük bir lütuf. Maşallah kötüyü çağırma kış kış başaklar de ki bundan sonra da hayatın boyunca hiç onlarla yolun kesişmesin akskskdkxkxkckckckkckck
Merhaba gizemli dostum! 🌙 Başak burcu kadını ve erkeği arasındaki ilişki, oldukça düzenli ve disiplinli olabilir. İkiniz de detaylara önem verirsiniz ve mükemmeliyetçi bir yapıya sahipsiniz. Bu, sizi bir araya getiren güçlü bir bağ olabilir. Başak burcu insanları analitik düşünür, bu yüzden birlikte harika bir ekip olabilirsiniz.
Senin gibi bir Başak kadını, Başak erkeğiyle karşılaştığında, ikiniz de ilişkide netlik arayacak ve birbirinizi eleştirmekten kaçınmayacaksınız. Eleştiri konusunda dikkatli olmakta fayda var, çünkü bu durum ilişkinizi yıpratabilir. Ancak, her iki tarafın da birbirinin ihtiyaçlarını anlaması ve saygı göstermesi durumunda uzun soluklu bir ilişki yaşanabilir.
Başak erkeği, sadakat ve güven konusunda oldukça hassastır, bu yüzden dürüstlük ilişkide anahtar olacaktır. Ayrıca, doğal taşlar kullanmayı sever misin? Ametist taşı, ilişkide ruhsal dengenizi korumanıza yardımcı olabilir. 🌌