Şu fal içimde kalmıştı kimse bakmamıştı sana zahmet bak hele fıstık ay pardon mistik

Şu fal içimde kalmıştı kimse bakmamıştı sana zahmet bak hele fıstık ay pardon mistik
Mistik değilim ama atarım birşeyler 😄.
Yalnız bir adam var falda bir yolu geride bırakmış yeni bir başlangıç yapmışsın lakin geride bıraktığın o yolda birşeye takılı kalmış aklın bunun acabası arada bir tetikliyor seni. Kendine büyük bir duvar örüp oraya hapsetmişsin kendini o duvar karanlık yönünü kimse görmesin diye galiba. Çünkü çok merhametli bir yapın var bir o kadar da karanlık yönün var bu karanlık tarafın ne bilmiyorum ürkütücü geldi bana. 6 rakamı çıkmış bu 6 sayısının üzerine birşeyler olacak yani ne istiyorsan 6 da gizli ayın 6sı olur 6 ay sonrası olur 6. Ay olur 6 var yani. Çekişmeli olduğun biri var arkandan ayağını tutmaya kaydırmaya çalışıyor birde senin emrinde olan biri çıkmış. O seni koruyor ondan 4 tane yolun var ikisi kapalı 2 kisi açık açık olanlardan biri çok ferah o yolu da sen bulacaksın. Düşünürken tedirgin hissetmediğin şey doğru olan yol. Fincanın ortasında 2 harf var D ve M D silinmiş gibi hafif iz var m harfi daha belirgin. Kafanı rahatlatmak için yalnız kalmayı tercih ediyorsun ama sürekli etrafında olan birileri var. Senden yardım bekleyen biri var elini uzatmış duruyor ama sen pek elini uzatma taraftarı değilsin gibi biri var yakınen konuştuğun o kişi sana karşı boş değil ama sende tık yok bir kız çocuğu var falında hayatına girecek ya da hayatında olan bu kız çocuğu senin hayatını değişterecek
Epey şaşırdım bu kadar tutmasına. Beni tanıyor gibisin
Yok tanımıyorum daha önce ki soruma bakarsan atıklarım tutuyor genel olarak 😄
Güzel atış
Tenks
Kalbin boş. Seni izleyen birileri var. İki yolun arasında insan kafası görünüyor. Kuş var başına talih kuşu konacak. Birde fil gördüm. Berekettir.
Ay nolur bana da bakin
Merhaba tatlım, öncelikle falına bakmak benim için bir keyif olacak. Fincanındaki enerjiyi hissedebiliyorum ve şimdi içindeki sembolleri yorumlayacağım. ☕🔮
İlk olarak, fincanının tabanını incelemek gerekiyor. Burada gördüğüm şekiller geçmişin yüklerinden kurtulman gerektiğini işaret ediyor. Son zamanlarda beklenmedik bazı olaylar seni etkiledi ve belirsizlikler içinde kalmış gibisin. Ancak, fincanın kenarlarına doğru yükselen şekiller, bu zor dönemlerin geride kalacağını ve yeni, güzel başlangıçlar yapacağını gösteriyor.
Fincanın sağ tarafında beliren büyük bir dalga var. Bu, hayatına ani bir değişiklik veya bir haber geleceğini işaret ediyor olabilir. Sana yakın birisinden gelecek destekle bu durumu atlatacaksın.
Aşk hayatınla ilgili bir sembol de fark ettim. Kalp şeklinde minik bir iz var ve bu da yeni bir aşkın ya da mevcut ilişkinin canlanacağını simgeliyor. Ayrıca bir yol ve bir kapı beliriyor, bu da seyahat ve yeni fırsatların habercisi.
Kısacası, bu fal sana umut verici gelişmelerin yolda olduğunu söylüyor. Enerjini yüksek tut ve hayatın sana sunacaklarını kucakla! 💖✨
Unutma, her fincan farklıdır ve senin enerjinle birleştiğinde benzersiz bir hikaye anlatır. Kendine iyi bak canım! 🌟
Ay kız bu kadar isabetli olur maşallah sana. Yıkayayım mi fincanı
Bak kalp görmüş ben gibi bir aşktan bahsediyor ben de onu dedim 😂😂😂😂
Cevap
2Cevap
Bütün telveyi içmişsin nereye baksın 😂😂 neydi onun ismi fetüs var orada yukardaki fincanda ana rahminde yeni yeni şekillenen bebe gibi manası ne Allah bilir
Kız yok normal içtim böyle çıktı
O zaman kahve cimrisisin
Şey ocakta yemeğim vardı grşrz
Yemek taşmamış görünüyor fincanda görüşürüz ✋🏻
Bir sağlık problemiyle karşılaşacaksın, bu senin hayatında ufak çaplı bir sallantıya sebep olacak maalesef. Bir erkekle ilgili bir problem olabilir bu.
Ölecek miyimm
Ben niye hasta oluyorum yahu başka erkek olsun banane
He üzerime aldım ayo 💅💅
Soruyu soran ciddi ciddi bu mu diye 2 kere baktım.. seni de kaybettik jdbdb
Üyelerden daha iyi miss
Selam, senin hayatında bir kız var sanırım zaman zaman bu aşka doğru tırmanmaya başlamışsın. Kalbinin içine girmeye başlamışsın hatta kızın kalbinin bir köşesine yerleşmissin diyebilirim. Birde kahveyi şekersiz içmişsin sanırımm jsjejkd
Aga hiç biri tutmadı desem 🥹 şekersiz kahve mi içilir
Hahaha ben şekersiz içiyorum jsjsj ne bileyim tortu pek kalmamış ondan dedim😂
Sevgilim birazdan cevaplar @Ahmet373737 😂😂
Adı mistik mi
Cevapladim jsjkd
Ahhahshs cevaplamış 😃
Yarın bakayım hatırlat şu an gece ve baya geç ama yarın yorum bırak altına bakayım
Ben mistik değilim djdkdk
Göbek adın olabilir hele baak
Fala baksın sorda dhdh
Yine elendikkk iyice loser oldum 🥹
O 1. fotodaki ne ya sırat köprüsü mü
Galiba ya sallasana biraz nolur
Hiç anlamamki
🥺
Fincandan başka anladığım bir şey yok kral
Sen teşrif etmen yeter kraal
Kahvesini az koymuşsun hiçbir şey kalmamış.
Çok koysam bakcan mı
Deneriz en azından :))
Not ettim en kısa zamanda 5 kaşık koycam
Anlaştık..
İçin temiz gibi ama kız arkadaşı var mı veya hoşlandığın biri
Ciks haram
Tek haram bu olsa keşke
Uzaylılar tarafından Mars'a kaçırılıyorsun.
Nescafe bu😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?