Gece bir dua okudum evlenecegim kisiyi gormekle alakali? Rüyamda yabancu bir ulkede marketteydim. Urunlerin iceriklerine bakiyordum helal mi diye. Sonra biri bana yardimci oliyordu. Kadin mi erkek mi bilmiyorum. İcerikler helal olmadigi icin almiyordum. Sanirim ruyamda italyadaydim aklimda oyleydi. Ve bir binada birilerine kalacagimiz odayi sordum falan. Sabah internetim olmadigi halde telimde uygulamadan cark cevurip net kazandim. Ve bir video gordum. Yabanci birinin namaz kilmaya calismasiyla alakali. O kisiden de hoslaniyorum tanismadan. Ve tanisma imkanim olmadigi halde. Sonra bugun pazara gittim pazardan cikarken yerde anahtar buldum guvenlik vardi ona teslim ettim. Sonra kisa yoldan doneyim diye anayoldan dindum. orada dar kaldirimda bir arac anahtari gordum ama almadim. Yaya yolu degildi yakinda karakol yoktu. Dusuren geri alir diye. Zaten arac falan da yok ortada aracinin calinma imkani yok o yuzden. Arac belli degil. İki defa anahtar gormem bulmam. Duam ve gordugum ruya ardindan izledigim video tuhafima geldi boyle yazmak istedim bu yuzden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Boynuz görüyorum kusura bakma valla🤭🤭😂😂😂
Ama partnerim yok ki boynuz yiyecek. O yüzden kusura bakmıyorum 😅
Ya hiç faldan anlamam resmi açınca direk boynuz görseli çıktı 🤣 arkadaştan felan olacak herhalde dikkat et 🤣🤣🤣
Tamam ederim😅😅
Mistik yakın çevrenden önemli bi buluşma konuşma olacak yazmış, işin kerameti orada olabilir oraya dikkat et🤣🤣🤣🌹🌹🌹🤍🤍🤍
Mistik onemli degisim sureci falan da yazmis. Dusuncelerime yapmak istediklerime yakin yorum yapmis. Cok basarili buldum yorumunu 🤔
Biri var mı hayatında erkek gördümde
Gercek anlamda yok ama hoslandigim var.
Evet erkek sana bakıyor sende düşüncelisin zaten
Onun duygusu var mı sana
Tanisamadim bile. Uzak biri. Tanisma imkanim cok zor. Platonik takiliyorum. Ama tanissam onun benden hoslanacagini hissediyorum.
Acaba ona bakan var mı böyle topuz saçlı sanki büyük biri ona bakıyorda bilemedim
Onu bilemiyorum. İnsallah yoktur. Sevgilisi olmadan da tanisiriz insallah
olur tabiki boş olmaz sana çünkü bakmş
Üç gün once de tuhaf bir rüya gormustum burada paylastim gizli olarak. Rüya yorumundan anlar misiniz
Pek değil ama siz yinede söyleyin
Başlığı söylesem "tuhaf bir günüm ve gördüğum ruya" buraya içerik sığar mi bilmiyorum. Bir dua okumustum evleneceğin kisiyi gormekle ilgili de
Gece bir dua okudum evlenecegim kisiyi gormekle alakali? Rüyamda yabancu bir ulkede marketteydim. Urunlerin iceriklerine bakiyordum helal mi diye. Sonra biri bana yardimci oliyordu. Kadin mi erkek mi bilmiyorum. İcerikler helal olmadigi icin almiyordum. Sanirim ruyamda italyadaydim aklimda oyleydi. Ve bir binada birilerine kalacagimiz odayi sordum falan. Sabah internetim olmadigi halde telimde uygulamadan cark cevurip net kazandim. Ve bir video gordum. Yabanci birinin namaz kilmaya calismasiyla alakali. O kisiden de hoslaniyorum tanismadan. Ve tanisma imkanim olmadigi halde. Sonra bugun pazara gittim pazardan cikarken yerde anahtar buldum guvenlik vardi ona teslim ettim. Sonra kisa yoldan doneyim diye anayoldan dindum. orada dar kaldirimda bir arac anahtari gordum ama almadim. Yaya yolu degildi yakinda karakol yoktu. Dusuren geri alir diye. Zaten arac falan da yok ortada aracinin calinma imkani yok o yuzden. Arac belli degil. İki defa anahtar gormem bulmam. Duam ve gordugum ruya ardindan izledigim video tuhafima geldi boyle yazmak istedim bu yuzden
Sığdı içerik
Yabancı biriyle olrmu bilmem ama yabancı birinden gerçek hayatta da hoşlandınızmı
Evet
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!