Şimdi şöyle bir rüya arkadaşlar; tanımadığım bir tane bir çocuk, benimle aynı yaşta gibi bir şey ama gerçekten çocuğu tanımıyorum, arkadaşlarımla konuşuyorum tamam mı, onunda yanında arkadaşları var konuştuğu, ben bir tane arkadaşımla konuşuyorum sonra o çocuk bana bakıyor, ben o çocuğun bana baktığını fark ediyorum, çocuğa bakıyorum sonra çocuk bakışını asla bırakmıyor yani bana bakıyor ama böyle kötü bir şekilde de bakmıyor yani, bildiğin normal bakıyor falan işte sonra onun yanında da arkadaşları vardı sanırım, diyorum iste bu çocuk bana niye bakıyor falan içimden, bu çocuk hiç bakışlarını benden çekmiyor, böyle bir rüyaydı yani tanımadığım bir kişinin bana bakması, nedir yani bu rüyanın anlamı.
TEŞEKKÜRLER...☺
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kendinde yetersiz gordugun seylrri gozden gecir
Nasil yani anlamadim
bakinca sana rahatsizlik duyuyor muydun
Hayir
Yani bu çocuk beni seviyor mu gibisinden düşündüm ruyada, herkes öyle düşünür ya
Kötü de bakmadı diyorum zaten
bence bilincaltilik bir mesaj gelecekten ziyade o yuzden psikolojik yorumladim kendini taniyarak farkli sekillerde gozden gecirip sende yorumlayabilirsin
Off benim rüyalarda hep bilincaltiii🙄
Peki anlami ne?
bilincaltii kisiye ozgu belli basli kolektif semboller vardir yilan gibi ama bu sekilde bir ruyada orada konustugun arkadasinin bile bir anlami var en iyisi her ruyani not al zamani gelince cikiyor ortaya
Anlamini bilmeyince çıktığını nasil anlayayim
Not ediyim rüya defterim var
anliyosun bir sekilde not etmen bile faydali mesela 2 yil once gordugum ruyayi ayni mekanda gecen yasadim
veya bilincalti ruyalarim oldugu zaman belli bir olay oldugunda unutmama ragmen aklima geliyor o an diyorum ki bunu anlatmak istemis
Sorsaydin bi
yukselmıssın
O ne demek be
libidon
Ne alakasi var
arastır anlarsın