Boğa burcu erkeği yardım lütfen🙏🏻🙏🏻?

Herkese merhaba, sizlerden bir yardım ricam olacaktı. Ben yaklaşık 1 aydır bir boğa erkeği ile ilişkideyim. İlk görüşte birbirimizden etkilendik ve karşılıklı bir sevgi yaşadık. Çok güzel hissettiğini her seferinde ilgisini gösterdi. Ben de ona aynı şekilde. Sonra işim nedeniyle 1 hafta ayrı kaldık. O zamanda da hiç kopmadık, hep aşk dolu ve gelecekle ilgili mesajlar yazdık.. Kavuşmayı deli gibi bekledik. Bana hep ömrüm der.. Sonra kavuştuk hemen geldi yanıma muhteşem bir gün geçirdik. Ama sert mizaçlı biri, bazen bencil gibi ben hiç yüzüne vurmadım hep alttan aldım. Onu çok seviyorum. Dün de görüştük. Ve her şey güzel giderken ufak bir tartışma yaşadık çok kırıcı laflar etti. Aldatma yok, büyük kavga yok. Ben alttan aldım özür diledim o da özür diledi. Ayrılmadık barıştık dedik. Ve devam ettik. Sabahında somurttu yok bir sorun dedi. Soğuk yapıyor şu an, ben alttan almaya devam ediyorum. Eve gittiğimde ona tekrar bir özür mesajı attım. Onu sevdiğimi, birbirimizi kırdığımızı ama bir daha böyle tartışma yaşanmayacağını, benim için değerli olduğunu yazdım ve özür diledim. Cevap yazmadı. Genelde geç cevap yazan birisi. Ama soğuk yapıyor da olabilir. Ne yapmalıyım ne olur akıl verin? Yazar mı, ayrılmadık dedik barıştık dedik ama ne zaman düzelir? Kafam çok karıştı. Ters biri olsa da onu seviyor ve anlamaya çalışıyorum ama kalbim kırıldı bir yandan da.. Adım atıyorum, o ne düşünüyor bilmiyorum :(?

Boğa burcu erkeği yardım lütfen🙏🏻🙏🏻?