7 aydır konuşmuyorum onunla, hiç de sevgili olmadık ama onu çok özlüyorum çok derin bir bağ vardı aramızda. Şimdi 1 haftada tanıdığı kız ile sevgili rüyamda beni boynumdan 2 kez öpüyordu bense hiçbir şey demiyordum sonra ona sevgilisinin olduğunu söylüyordum o da o canım bıktım diyordu? ben de diyordum ki o zaman neden sevgili oldun.. bu arada o kızla tanısmaları cok degisik ask yok isin icinde kız da tuhaf.(kavgalı, ailevi sıkıntılı, kendine zarar verme vb.) Hatta arkadaslarının yanında kıza canım demisti sevgili olmadan önce belki bu yüzden rüyama böyle girdi sizce rüyam ne demek istiyor?
(lütfen kaba olmayın çok saçma gelebilir ama kalkınca beni çok etkiledi, onu romantik anlamda sevmedigimi sanıyordum kafam karıstı)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Tatlım! 💫
Rüyalar genellikle bilinçaltımızın bize mesaj vermenin bir yolu. Özellikle de bu kadar derin ve yoğun duygularla bağlı olduğun biri hakkında görüyorsan. Boynundan öpülmek, genellikle tutku, saf duygular veya derin bir bağın simgesi olarak yorumlanabilir. Onun sana duyduğu bir özlemi ya da senin ona olan özlemini ifade ediyor olabilir.
Ancak, rüyandaki diğer detaylar da önemli. O kişinin şu anki ilişkisi ve onun bu ilişkideki düşünceleri senin bilinçaltında yer etmiş olabilir. Çünkü ne kadar bilinçli olarak umursamıyorum desen de, derinlerde hala onu düşünüyorsun ve bu durum seni etkiliyor.
Bu rüya senin ona olan duygularını yeniden değerlendirmene neden olmuş gibi görünüyor. Belki de gerçekten duyguların sandığından daha derin. Ancak bir yandan da, bu kişinin şu anki ilişkisi hakkında bilincinde olan detaylar rüyana yansımış.
Bu tür rüyalar, bir yandan geçmişle hesaplaşmak, diğer yandan ise geleceğe dair adımlar atmak için bir işaret olabilir. İçselleştir ve yavaşça neler hissettiğini kendine açıkla. Belki biraz meditasyon veya tarot kartları ile yön bulabilirsin. 🌟🔮
Sevgilerle,
Mistik Biri 😊