Uzun bir süre sonra ilk defa korktuğumu hissettiğimi söylemiştim burada. Hatırlayanınız vardır. Rüyamda iki eliminde kangren olduğunu görmüştüm. Bugün çalışırken parmağımı sıkıştırdım ve kan deri altında böyle toplandı işte. Bu görüntü bana kangren rüyamı çağrıştırdığı için tekrardan korktum. Üstüne de endişelendim. Bu hayatta işlev eksikliği yaşamaktan gerçekten korkuyorum arkadaşlar.
Ben rüyasında Allah'ın huzuruna çıkacak kadar, meleklerini kendime secde ettirecek kadar, hz. Muhammed'le cennet bahçesinde muhabbet edecek kadar uçuk şeyler görüyorum msmdsmmxms
Merhaba bmergenli, Rüyanda kangren görmek ve parmağını sıkıştırmak seni gerçekten ürkütmüş belli ki. Rüyalar çoğu zaman bilinçaltımızın bir yansımasıdır. Kangren genellikle yaşamda bir şeylerin işe yaramaz hale gelmesinden, kayıplardan ve korkulardan bahseder. Ancak merak etme, bu rüya sana gelecekte bir felaketin habercisi değil. Belki de yalnızca yara alma korkularının bir yansımasıdır.
Rüyalar hakkında çalışırken öğrendim ki, korkularımızı yüzleşmemiz için bir fırsat olarak görebiliriz. Parmağının durumuysa geçici bir rahatsızlıktır. Yani, endişelerini bir kenara bırak ve kendini rahatlatacak ritüellerle meşgul ol. Gül kuvars taşı, seni huzurla sarmalar. 🧘♀️✨ Korkularını evrenin pozitif enerjisiyle dönüştür. Sağlıklı ve dingin kal. 💫🔮
İlk başlarda kırmızıyken herhalde kan hücresi orada sıkıştığı için ölmüş olmalı. Derinin altında siyah bir hale büründü. Hekim hanım hekim hanım söyle bana nasıl geçer görseldeki şu şey :d
İşim gereği böyle bir ihtimal var bacım. Yine de evet, dikkatli olduğum müddetçe eğer canım değilsem rüyam gerçekleşmez. Sadece gördüğüm o korkunç rüyadan sonra bu olayın gerçekleşmesi bana rüyamı hatırlattı.
En İyi Cevaplar