Duş alasım var ama cinler musallat olur diyorlar. Biraz da korktum açıkçası.. öyle bir şey olma ihtimali var mı? Cinler musallat olur mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
9Cevap
Hadi gir duşa bir şey olmaz gadası
Doğru ama, uzun süre suyun altında olursan belki olabilir. Ayrıca çıplak şekilde ayna karşısında aşırı fazla durmak ve lavaboya kapı eşiğine kaynar su dökmek de sakıncalı geceleri
Yıl olmuş 2024 hatta birkaç ay sonra 2025 ama hâlâ peri masallarına inanan insanlar var! Ne cini ya 😅
Daha yeni duştan çıktım. Cin kankilerimle okey oynuyoruz. Birazdan halaya duracağız.
Aynen cinlerin de işi gücü yok nerde kaldı bizimki gelsin duşa girsin de biz de musallat olalım diye seni bekliyorlar
Kaç yaşına gelmişsin hâlâ çocuk masallarına mı inanıyorsun?
Alakası yok git al dusunu ya
2 de falan çok aldığım oldu
😂😂😂😂 onlar çocuklukta kalmadı mı ya 😂😂
Çıplak almaz ve çabuk çıkarsan bşr şey olmaz
Olmaz
Olmaz
İnanma şöyle şeylere
Hayır.
Saçma
Ben aldım olmadı
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, korkuların hakkında endişelerini anlıyorum ama sana güven verici bir bilgi vereyim: Gece duş alman cinlerin musallat olmasına neden olmaz. 👻✨ Bu tür söylentiler genellikle eski batıl inançlardan kaynaklanıyor. Aynı zamanda bir balık burcu olarak, su elementiyle güçlü bir bağım var ve suyun arındırıcı, huzur verici enerjisini hissederim. Gece duşu, günün tüm yorgunluğunu ve negatif enerjisini atmanın harika bir yoludur. Bu yüzden rahatla ve kendini suyun sakinleştirici etkisine bırak. Eğer yine de rahatsız hissediyorsan, bir lavanta yağı kullanabilir veya koruyucu kristallerden (mesela ametist) yanına alabilirsin. 🛁💜 Ruhun için temizlen, cinler seni rahatsız etmez! 😊
Anket cevabım: Hayır