Allahım işte bu dedim... sonunda yarabbi jdjdjd ama maalesef burçtan geçemedik... burcum hakkında yalan söylesem ilerde sorun çıkarır mı?

Allahım işte bu dedim... sonunda yarabbi jdjdjd ama maalesef burçtan geçemedik... burcum hakkında yalan söylesem ilerde sorun çıkarır mı?

Aaa ikizler kadınları en hamarat, evi çekip çeviren, hanım kadınlardır. Sadece çok patavatsızlık derecesinde açık sözlüler. Bu bazen olumsuz bir durum oluşturuyor ama genelde iyi insanlardır. Gözlemlediğim kadarıyla İkizlerin anlaştığı burçlar Koç ve Kova oluyor. Aklında tut istersen bu tavsiyemi, belki sonrasında sen de burç değerlendirmesi yaparsın karşındaki insana🤣
Yav hakkattwn dengesiz bir burç. Bende ikizler burcu biriyle tanıştım. Tanıştığım gün ikizleri pek bilmiyordum, bişey demedim, ama dengesizlik yaptı, önce pas veriyor, sonra soğuyor. Kendi kendine. Flörtöz bir burç. Biride duygularımla oynamıştı, gereksiz vaadler verdi bana. Onlarca sözden birini tutmadan gitti. İncirler olana kadar kalsaydın bari. Onlarca sözden birini tutsaydın bari.
Güldüm kusura bakma jdjsjsj sanalda flört sevgililik ve aşk hepsi ayni kapıya cikiyir zaman kaybı sanal olunca alternatifler çok oluyor... sevgilinden mi ayrildin 10 da yenisini bulur... flört olaylarına hic girmiyorum vardir yedekte bir kaç kişi. .. o yüzden söz vermeler, almalar boş vaatler hepsi boş reel olmazsa hepsi boş... burca takılma ben şakasına sordum gerçek değil
Herkeste olduğu kadar benim de elbet dengesiz hallerim tutarsız taraflarim var ama kimseyi ne hayatindan bezdirdim, ne sinir krizleri gecirttim hatta bak genelde ben karsimdaki kişiyi idare ederim... aşırı sabırlıyım aşırı tahammül eşigim yüksektir... sanal olunca dediklerin de hak veriyorum
Detayları anlatıyim anlaman için. Biriyle tanışmıştım, evet sanaldan. İkizler burcu. Bana öyle vaadlerde bulundu ki, şu an İstanbul dayım, İzmir'e gelcem. Ozaman şöyle buluşcaz. Şuraya gitcez. Buraya gitcez. Direk sevişcez. Bir ay sonra senelik izne çıkcam, seninle ev tutcam, ormanda sevişcez kamp yapcaz sevişcez falan filan. Aşkım canım, hayatım falan. İltifatlar bilmem neler. Halbuki işletiyor dersiniz ama tanımıyor ki beni, ortak arkadaşda yok. Neyse, onlarca sözden birini tutmadan gitti. Onlarca sözden birini tutsaydın bari 😅
🙄tm işte ben ne dedim... sanaldan sallamak kolay
Gerçek hayatta tanışsaydık, ve görüştüğüm birisi olsaydı, böyle sallamazlardı, öyle mi? Peki bu sallamasının sebebi nedir? Beni elde etmek için mi vaadlerde bulundu
Vakit geçirme sanırım bilemiyorum nasil bir ruh hali olduğunu
İkizler burcu dürüsttür rol yapamaz saklayamaz anlık duygu değişimleri içindekini saklayamadığından kaynaklanır aldatmaz sadıktır... Ve her zaman haklıdır 💪💪
Keske 10 kere beğenme şeysi olsa jsjs 😀
Ben 10 kere hissettim merak etme :))
teşekkürler
Rica ederim
Benimde zamanında vardı ikizler burcu erkek arkadaşım bal gibi gayette oluyor. İkizlerin müthiş zekasıyla her şey bir bütün oluyor. Bence burcundan nefret edenlerden sen kaç. Onlardan olmaz bak. Dürüstlük her zaman 10 numaradır. Burcuna bakıp değer biçiyorsa kafası kıttır.
Merhaba inciitanesiii 🌟
İkizler burcu olduğun için birini etkileyememek zor bir durum gibi görünebilir, ama unutma ki her burcun kendine has özellikleri var ve önemli olan bunları nasıl değerlendirdiğimiz 🔮 Her şeyi burcuna bağlayan biri senin için gerçekten doğru kişi mi? İkizler burcunun merakı, zekası ve değişkenliği birçok kişiyi cezbedebilir. Yalan söylemekse ilişkide güven sorunlarına yol açar ve bu da daha büyük sorunlar yaratır. Güven her şeyden önemli 💫
Eğer seni gerçekten tanımak istiyorsa, burcundan bağımsız bir şekilde seni kabul eder ve tanımak ister. Sen kendi enerjine ve kim olduğuna güven, mutlaka bu dürüstlük seni daha yukarılara taşıyacaktır ❣️
Sevgiler,
Mistik Biri 🧿✨
😂😂adamin sesiyle okudum
Cevap
68Cevap
Olur bence neden olmasın sjssj bana ikizler burcunu sevdirmiş kişisin mesela. ben sevdiysem başkası haydi haydi sever :D
Hey Allahım ya😅
Yani burcundan senin ne olduğunu şak diye anladı öyle mi
Cıldırmış bunlar
İkizler burcu olunca kişilik karekter değer güven anlayış sevgi saygı merhamet filan hiç biri yok sende öylemi yani
Öyle demekki😃oysa bi tanısa beni haklı çıkartcaktım şaka şaka
İkizler burcundan 2 arkadaşım oldu
ikisi de sıkıntılı çıktı 2-3 sene sonra :D Flört sevgili işlerinde bilemiyorum denk gelirsek güncellerim :D
Arkadaşliklar idare edilir... ki, benim arkadaşlarımin aralarında olgun olan bendim... ortami açanda bendim.. manita olaylarında kendime kefil değilim baglaniyorum
Bağlanmak sıkıntı... En baştan belki de biraz daha az bağlanmak gerek irade göstermek gerek.
Burçlara göre insanlara önyargılı olmak doğru değil ki.. Ergenlik yapmış. Karakter ve kâlbe göre değerlendirmek en doğrusu bana göre ✔️
Burçlara bu kadar kafa yoran erkekten olmaz zaten kendini kurtarmışsın say
Djsjx o olsundu
Bende ikizlerim ve aynı tepkiyi alıyorum.. Siz bize kurban olun be yüksek auramız onlara ağır geliyor şekerim 💃
Gerçekten bu... zekamiza ya da enerjimize ayak uyduramiyolar
Bu video geldi aklıma 😂😂
😃😃Astrolojinin renkli karakterleriz biz jdjsjs bizsiz olmaz be
Başak burcu olarak benzerini yaşıyorum bazen. Düzen takıntılı manyak lafını duyduğum bile oldu 😄
Ki, ben o başaklarin düzenli hallerine değil disiplinli ve ciddi duruşlarıni seviyorum.. duzen ve takıntilik ben de de var jqjss
O zaman onlar bizi kaybetti diyelim 😄
Şakasına demiş ay ikizleri cok severim tam kafa dengiler
Yok kiz adam gitti jsjsjs soru şaka amaçlı sordum
Aaa bu ben😂😂😂
Bende böyleyim soruyorum yay burcuyum derse kendine iyi bak diyip kapatıyorum😂
Yay burcu insanıyla hayatta arkadaşlık dahi kurmam.
Anlatırım ama uzun o yüzden boş ver
Sen yay burcumusun yoksa?
Tamam yay burcuymuşsun anlatacağım bir şey yok maalesef iyi günler diliyorum.
Bu benim problemim seni ilgilendiren durum nedir?
Tipik bir Yay burcu kadını işte
Hemen hakaret
Sen kimsin ki?
Hayır seni tanımıyorum bile ayrıca tanımakta istemiyorum
Bu kadar basit yani
Hadi git şimdi bir yerlerde ağla sızla sonra git kendi burcundan insanlarla arkadaşlık et benden uzak dur.
Hadi
Ne ara kaynaştinizda kavga eder oldunuz
Silemiyorum kavga etmeyin tartışmayin trol soru sorduk gülün geçin ya aman
Tanımıyorum ki kendi gelip yazdı ve hakaretler etmeye başladı
Mağara insanı işte çok normal bir şey.
Ömer polemik yok site kurallarını biliyorsun
Silmeye gerek yok benim için problem değil kişi yazsada ben cevap vermem artık ona
Seviyesi çok düşük çünkü.
Ama lütfen görüyorsun Polemiğe girmiyorum ben ki kendi gelip bana bulaştı ben eğleniyordum 🤦♂️😂
Tamam susuyorum gittim ben 😂
Burç hiç de önemli değil, bence beyefendi mazaret arıyormuş kendine... yoksa biri başak oğlak vs diye kimse kimseden ayrılmaz... sen gerçekten çok kıymetlisin... burç yaş vs gibi sudan sebeplerle gorusmeyecek kişiler değil, adam gibi adamlar umarım hayatına girer 🥰🌹
Teşekkür ederim sağol
Hahah adamın ağzı yandiysa ikizlerden demek:) yükselenimi daha çok yansitirim deseydin bari😬
Yükselen alçalan hep ikizlerim😃
Ahahaha şakaysa komik gerçeksa daha komik 😂😂 erkek kısmısı ne anlarmış burçtan
Oo, görmuyor musun dogum haritana bakim gel diyenlerle dolu görüşler jsjsjs
Ayy, doğum haritasi ne İbrahim tarot bakayim gel diyor hsjsjs
Çocuk doğruyu yapmış. İkizler kadının ne yapacağı belli olmuyor.
Erkeği çok belli oluyor🙄senin benim yanimda durman lazim 😒ben olsam seni savunurdum... galiba emin degilim karsi tarafa da geçebilirim jsjsjs
Hiç bir şey yokken takipten çıkan bir burç ikizler kadını ✌️
O yüzden en basit örneği ne yapacakları belli olmuyor 👏
😃bunu ona baglayamazsin
İkizler kadının belirsizliği işte. En basit örneği 😊
😃bu sayılmaz bu sayilmaz
Saymadık tamam 😂
Yaa hemen yumuşar kin tutmaz 🌸😃
İkizler erkeği işte 😂
Öhöm öhöm
@Filmkoliküyeyim ne yapayım sizin de tercihiniz değildi tabii 🤣
Gerçekten de epey ikizler var isabella da gelsin😃
Anam bileydi 8. Ayda doğururdu beni 😄
@inciitanesiii davul zurna ile çağırın herkesi 🤣
@Filmkoliküyeyim sabredememiş 😂
Burdaki ikizler Ertuğrulu hem yer hem sahip cikar Ertuğrul seç tarafini😃
Sizden yanayım ne yapayım 🤣
Erkekliğin onda dokuzu kaçmakmış 😂
Hahahaha olmaz bence de
Burcun ikizlerse kendine iyi bak ben artık yoğum :D
Dur ya soru atacam😃😃
ahhhaah at
İkizler kadını cilveli zeki olur bence gururla söyle
Kiz kardeşim ❤
İkizler erkeği için aynı seyi söyleyemem 😂 ama kadını çok cilveli güleryüzlü ve konuşkandır
Erkeği evlerden ırak jsjsj
Kendine iyi bak demiş daa ne güzel işte bir de beğenmiyorsunuz
Bu nasil pozitif yaklaşım
Öğreticem ben size pozitiflik nedu
Burca göre de yargılamamak gerek bir oturup konuşmak daha iyi olurdu
"Oturup konuşsaydık geçerdi belki her şey, başını alıp gitmek sevdaya dahil değil... " Demiş, Cahit Zarioğlu
Doğru
Bence iyi yapmış , hayatını BURÇLARA göre yönlendiren birine burçlara göre davranmak gerekir..
Çocuk akıllıymış daha yolun başında senni düşünc eyapın abakıp doğrusunu yapmış.
İkizler anlatıldığı kadar kötü hiç tecrübe etmedim..
Tecrübe nerden geliyor zaman
Cümle yapımdan utandım az evvel.. 😅 kötü mü? Olması gerekiyordu..
Yok utanmada linç geliyor sandım jsjss
Hem de burç üzerinden mi? 🙄 İkizler burcu mantıken güzeldir sonuçta değişken bir ruh haline sahip olmaları, sıkıcı olmalarını engeller.. 😅
Burca bakarak biriyle görüşmeyi kesen erkek hafif yumuşak erkektir
Görüşü öptüm 😘😃
Ben de seni öptüm aşkım ❤❤❤ çocuk sana gayim diyememiş ikizler burcusun olmaz demiş
Ahahaha😃kiz fenasın
Kova burcuyum en iyi anlaştığım burç ikizler benim 😕 burca göre insan yargılamakta bu sene iyice moda oldu
dengesiz oluyosunuz bence ya benim babamda ikizler yaşlılığında napcaz bilmiyorum şimdiden hiç çekilmiyo bi dediği bi dediğini tutmuyo mutluyken birden mutsuz olabiliyo hep en karamsar o gibi gibi şeyler
Ay ben ikizlerim ama bana bir kere bile böyle diyen olmadı ahsh ya buna göre karar verecek kadar düşük zekası olan birini zaten ben istemem ahsh
Burçlara bakarak ilişkisine yön veren birinden etkilenecek kadar bilimden uzak biriyseniz daha çok kaybedersiniz.
Ahsgsg bence yeniden konuş o kişiyle. Ne kadar uyumlu olduğunuzu düşündüğünü anlat. Onun da duyguları karşılıkliysa burca bu kadar takılmasın..
Benim ilişki bırcum ikizler... Her saat başı fikrim değişiyor... Bi seviyom bi sevmiyom... Günün sonunda kararsısım
Adam zaten arızalı biriymiş boş ver burçlarla alakası yok
Saçmalamış bence. Her burcun biri aynı olsaydı dünyada 12 kişi olurdu.
Çok ergence ya bu kadar burçlara dikkat eden biri değilim asla
Burçlara önem veren kadın erkek farketmez olmaz bence ona göre mi sevecek yani seni
Sadaka ver. o ne la, zaten öyle biri seni ziyan ederdi takma.
Ne var ki İkizlerde? Bu önyargı ne bilmiyorum :d
O da insan o da insan burca göre mi sevgili seçeceğiz
Ben bi tek kendi burcumu biliyorum 😂 bu kadar burçla ilgilenen erkekden zaten olmaz
Erkeklerinde çokta umursadığını düşünmüyorum burç olaylarını
Doğru söylemiş çocuk ruh değişimde dengesiz oluyor ikizler kadını bu yaştan sonra psikolog olacak halim yok demiştir çocuk
Dili yanmış belli fakat burca bağlaması kötü
Bszı burçların karakterleri gerçekten zor ama ikizleri pek bilmiyorum
Ne saçmalık bu 🙄 burçlara inanmıyorum ve insanları burçlarına göre yargılananları kınıyorum.
Biri gider 5 i gelir salla gitsin.. Bende ikizlerim... Sanki herkes melek biz şeytan!
Bende akrep burcuyum dediğim zaman korkuyor millet ya naptim masum bir çocuğum ben ahahaha
Aaa benim de ikizler.. kendinize iyi bakın gidiyorum ben
Yok artık burç. İçin bırakan daha neler uyucaz yarabbi
burca takılıp ayrılan adamdan olmazmış zaten boş ver
Burç yüzünden ilişkiyi bitiren erkek, mangalı jelle tutuşturuyordur
Bizim ülkemizde ki erkeklerin en son takılacağı şey burçlar olur 😄
Bence saçma bir şey olmuş üzücü bol sabırlar :)
Ya burç olayının saçmalık olduğunu herkes bilir başka bir sebebi vardır
Benim ay burcum ikizler biraz çapkın oluyoruz yalan yok bide asıl burcum kova ayran gönüllüyüm
Gerçek mi şaka mı bu
Şaka
Teşekkür ediyorum
Hiç ikizler tanımadım 🤔
Ben işte 😃goruslerden tanıdigin kadariyla
Görüşlerden insan mı tanınırmış 😂 Yıllardır yanı başımızda olan yılanları bile tanımıyamıyoruz 😂
O kadar haklısın ki neyse sustum
😃
Bir kadından haklı olduğumu duymak şaşırttı 😂 Kesin kıyamet yaklaşıyor 😂
Hadi şimdi benden bi cay iç jsjsjs
Bir de çay ısmarlıyor 😂😂
Dengesizlik var biraz ama iyi insansınız 😂
Duydunuz ey ahali dengesiz dedi bana
Sen hariç incito 😇
Bunun gerçek olduğuna inanmak istemiyorum
Inanma zaten😃şaka bir soru
Evet doğru söylemiş ikizler burcundan olmaz 😂
Senin neydi Boğa mi🙄
Varya nasıl anladim
Benim. imtihanim boğa
Küsesim geldi
Sana nasıl bir ikizler denk geldi😃 ben kendime dengesiz derdim Boğa burcunu tanıyana kadar jsjss ben kendime kurban olayim😃😃
🙄😒
Helal olsun enişteye beeee :D ahahha
Enişte degil eniste değil olamadi jsjs
İkizler burcu biraz kararsız
Ama sadıklar
Sadıklar demezler oysa... şaşırdım sen sadık dedin doğru dedin bu arada
Bir sevgilim vardı sadece
Biraz kararsızdı
Ben yengeç burcuyum benimde defom
Duygusal romantik olmam
O çocuğa ağzının payını vermeden gönderme okey😉
Gitti bile jdjd
Tüh😃
Su dökem arkasından
Olar🤦
Hahahah ruh hastasıymış çocuk
40 yasinda bir çocuk jsjsjs
40 mi ohaa ne işin var kız 40 yaşımda adamla genç kızsın
Dur 34 olsun o zaman
Hahah olsun bakim
Saçmalık burca neden bakıyor kişiliğe bakmalı insan bir insan seni nasıl ve ne kadar sevmesidir önemli olan. Burçlar ilişkinin temelini bozmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?