2019da gördüğüm rüya anlamı net olarak nedir?

tam olarak rastgele bi rüya tabirine sorduğum soru. çocukluğumdan beri hep değişik rüyalar görürdüm ama artık rüyalarımı herkese anlatmaya karar verdim. selamun saleyküm bir rüya gördüm onu merak ettim cevaplayabilirmisiniz rüyamda ailemle romaya gitmiştik orada devasa tarihi şeyler vardı etrafı geziyor keşfediyorduk doğa bucak heryerini gezmiştik ormanlar cennet gibi bahçeler vardı güzel bir odada kalıyorduk hayran kalmıştık romaya sanki öncedende geliyor gibiydik neyse sonra toplanıp ailecek piknik tarzında açık havada yemek yiyecektik ki ben önceden kötü bişey olcağını anlamıştım gökyüzü yavaş yavaş kötüleşti bulutlar yok oldu ben tedirgin olup yemekten kaçtım uzakta bekliyodum yavaş yavaş gökyüzü kızıllaştı güneş balçık gibi oldu gökyüzü garipleşip fenalaştı ben bişey olcağını anlamıştım gök yüzü sonunda alev alev olmuştu güneş yere düşücek kadar yakındı güneş patlıycak gibiydi en sonunda romaya yani bulunduğumuz yere alev topları düşmeye başladı hepsinden kaçıyordum insanlar ölüyordu alev topları heryeri sarmıştı etraf kıpkırmızıydı baya bi mücadele vermiştim gökte alev patlamaları yerde aynı şekilde felaketti kaçtım kaçtım ailemde kaçtı ve kurtulduk en sonunda azaldı ama bitmedi toplar değdiği yeri kül ediyordu odanın içinde kalmıştık tamda geri dönceğimiz gündü dönememiştik çok gerçekçiydi
alev topları dumansız çok parlaktı heryere düşüyordu bırakmıyodu beni zor çıkmıştım bu Allahın dünyaya azabıdır diye bağırıyordum anlamı nedir

2019da gördüğüm rüya anlamı net olarak nedir?