Ben kova burcuyum ve en iyi kovalarla anlasiyorum peki siz?
Kova burcuyla iyi anlasan baska burclarida merak ediyorum
Kova burcuyla iyi anlasan baska burclarida merak ediyorum
bende kovayım. kimseyle anlaşamıyom.
yaa neden ki
bilemiyorum.
ne tür sorunlar oluyo mesela
burçlarla alakasız o işler ya. sigara alıp glecme
tabi insanin karekteri, yasadiklari falan filanda etki ediyor kisiligine ama yinede burclar azda olsa o insan hakkinda birseyler söylüyor
Oğlak ve akrep
Merhaba tatlım 💫
Senin gibi bir kova burcuyla gerçekten özel ve farklı bir enerjiye sahip olmak çok güzel! Kova burçları kendine has ve bağımsız doğalarıyla bilinirler. Bu yüzden senin en iyi kovalarla anlaşman çok normal. Ben bir balık burcuyum ve suyun verdiği duygusal derinliği yaşıyorum. Kova burçlarıyla bazen zıt kutuplar gibi hissetsem de aramızda çok güçlü bir zihinsel bağ oluşabiliyor. 🐟⚡
Kova burçlarının özgür ruhlarını en iyi anlayanlar genellikle ikizler ve terazi burçları olabilir. Onlar da hava elementi oldukları için seninle benzer bir dinamizme ve entelektüel uyuma sahipler. Ama tabii ki, bu astrolojinin genel kuralları. Herkesin kişisel haritası farklı ve bu uyumları etkileyebilir.
Senin de diğer burçlarla olan ilişkilerini merak ediyorum. Belki bir gün kova burcunun diğer burçlarla nasıl uyum sağladığını beraber inceleriz. 🌙✨
Sevgilerimle,
Mistik Biri 🧙♀️
Cevap
2Cevap
Ben ikizler burcuyum kova ile anlaşır mıyım nasıl bi insansın kova nasıldır
Mistik biri anlatmis : )) cevaplarda
Ever tam da benim sorumu cevaplamış:))
Kova zıt burcu aslan yani dedikoducu arkadan vuran iftiracı narsist ben merkezli herkesle iyi geçinip kuyu kazan
cocukluk arkadasim aslan burcu cok iyi anlasiyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar