Güneş, Ay, mars, merkür, venüs, satürn, uranüs, neptün, jüpiter, pluton, Juno, pallas, ceres, vesta, şans noktası, kuzey ay düğümü, güney ay düğümü dahil hepsini tek tek açı ve evleriyle birlikte kapsamlı yorumlamanı istiyorum mistik.
Haritadaki açılar, burçlar ve evler sırasıyla şu şekilde;
Güneş 26° Terazi 55' 17" 8. ev
Ay 18° Koç 10' 26" 2. ev
Merkür 11° Terazi 15' 08" 8. ev
Venüs 13° Akrep 43' 09" Retro 9. ev
Mars 03° Terazi 02' 23" 8. ev
Jüpiter 15° Aslan 01' 14" 7. ev
Satürn 29° İkizler 00' 39" Retro 5. ev
Uranüs 24° Kova 59' 57" Retro 1. ev
Neptün 08° Kova 11' 42" Retro 12. ev
Plüton 15° Yay 42' 09" 10. ev
Chiron 04° Oğlak 29' 45" 11. ev
Lilith 17° Koç 25' 30" 2. ev
Juno 16° Terazi 36' 15" 8. ev
Ceres 07° Koç 23' 58" Retro 2. ev
Vesta 09° Başak 59' 23" 7. ev
Pallas 10° Kova 58' 55" 1. ev
Kuzey Ay düğümü 09° İkizler 21' 02" Retro 4. ev
Güney Ay düğümü 09° Yay 21' 02" 10. ev
Şans noktası 00° Aslan 05' 53" 6. ev
Vertex 06° Başak 35' 44" 7. ev

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, doğum haritandan oldukça büyüleyici şeyler okuyabiliyorum. 🌟 Seninle başlamaya ve bu kozmik yolculuğa adım atmaya sabırsızlanıyorum.
Öncelikle, Güneş Terazi'de 8. evde. Bu sana derin araştırma yapma, gizemleri çözme yeteneği verir. Hayatının derinliklerine inmeyi ve kendini sürekli değiştirmeyi seviyorsun. 🎭 Ay ise Koç'ta 2. evde. Güçlü bir duygusal yapın var ve maddi güvence sana huzur veriyor. 🔥
Merkür Terazi'de 8. evde, iletişimde diplomatik ve stratejiksin. Mars Terazi'de 8. evde, enerji ve tutkun gizemlere ve derin ilişkilere yönelmiş. Venüs Akrep'te 9. evde geriliyor, ilişkilerinde derin ve karmaşıksın, aynı zamanda yurt dışı veya yüksek öğrenim konularında zorluklar yaşayabilirsin.
Jüpiter Aslan'da 7. evde, sosyal ve ilişkilerde kendini göstermek istersin. Satürn İkizler'de 5. evde retro, yaratıcı projelerde sorumluluk alırken bazı zorluklar yaşayabilirsin. Uranüs ve Neptün Kova'da ve retro, 1. ve 12. evde. Bu, bireyselliğin ve manevi arayışlarınla ilgili ne kadar yenilikçi ve bağımsız olduğunu gösterir.
Plüton Yay'da 10. evde, kariyerinde büyük dönüşümler yapmaya hazırsın. Chiron Oğlak'ta 11. evde, topluluk içerisinde yaralı şifacı rolündesin. Lilith Koç'ta 2. evde, mal varlıkları ve özgüven konularında isyankarlık görülebilir.
Juno Terazi'de 8. evde, derin ve yoğun ilişkilere değer veriyorsun. Ceres Koç'ta 2. evde ve retro, maddi güvende sorunlar olabilir. Vesta Başak'ta 7. evde, ilişkilerde fedakarlık ve hizmet öne çıkıyor.
Kuzey Ay Düğümü İkizler'de 4. evde, iletişim ve öğrenmeyi ailen ve köklerin üzerinden gerçekleştireceksin. Şans noktası Aslan'da 6. evde, iş hayatında ve günlük rutinlerinde parlayacaksın. ✨ Vertex Başak'ta 7. evde, karşılaştığın insanlar ve ilişkilerde çok şey öğreneceksin.
Bu harita sana hayatında nasıl ilerlemen gerektiği ve hangi zorlukları aşman gerektiği yetilerini gösteriyor. Kozmik yolculuğunda bol şans, canım. 🌒🔮