KKizlar rüyamda hep erkek hocami goruyorum hemde hergun napicam arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum?

Arkadaşlar benim orta okulda bi hocam vardı erkek bir hocam onunla arkadaş gibiydik hergün bana sarılırdı saçımı koklardi alinimdan öperdi gözlerime uzun uzun bakardı o nereye giderse benide onun yanına götürürdü arkadaşlar 4 yıldır onu göremedim mezun olduğumdan beri okulunu değiştirmiş başka yerde öğretmenlik yapiyor onu çok özledim hergün rüyamda görüyorum onu gördüğümü ona sim sıkı sarildiģimi kolladığını ağladığımı ve ona seni çok özledim seni ne zaman gorucem dememi hergün aynı şekilde arkadaşlar napicam bana noluyor böyle hemde hergün yani sizce napmaliyim ona çok bağlanmıştım onunla bi sürü anılarımız vardı ona hep masaj yapardım saçını okşardım oda bana bazen yapardı üşüdüğüm zaman bana montunu verirdi montunu giymek istemediğinde zorla giydirirdi o başka şehire 1 haftaligina girdiğinde hep arkadaşlarıma arardı ona biraktiğin şeyleri verin nasıl iyi mi günü nasıl geçiyor kiminle konuşuyor kiminle oturuyor diye sorardı ama okulunu değiştirmeden önce her hafta eski okuluma giti m onu göremedim moturu vardı kendisi saklanmıştı en son gitmeden önceki hafta yine giyim bütün hocalarımı gördüm sonra sonra en çok samimi olduğum hoca baba aşk olan hocaya beden hocama sordum nerde diye sonra onunla tartıştım sen onun için mi geldin diye sonra arkadaşıma diyorki beden hocası arkasındaydı gelmiş bana beden hocamı gördün mü diye soruyor dedi sonra son gittiğimde yine moturu vardı kendisi odadaydı sanırım çıkmadı arkadaşları bana bakıp biriler en yakın arkadaşı bana bakıp hemen beden hocamın odasına giti orada biraz kaldı sonra beden hocamın en yakın arkadaşı bana geldiği karşımda bana bakıp durdu beden hocamda çıkması sonra anladığımı benden kaçıyor sonra giti m sizce neden böyle yapiyor arkadaşına benimki diye tanıştıran bi adam niye böyle bir şey yapiyor

KKizlar rüyamda hep erkek hocami goruyorum hemde hergun napicam arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum?