Rüyada sevdiğin erkekle evlenmiş olmak ve deniz kenarında bir ev?

Rüyamda sevdiğim erkekle evlenmişiz aynı evde yaşıyoruz. Ama onun öncesinde onunla baba evime gelmişiz evde değilde benim kendi oturduğum yerin yakınlarında geziyoruz. Evi baya uzak bir komşumuzun tavuğu varmış ve onunla tavuk almaya gidiyoruz kesmek için yeriz diye. Yolda giderken baya eğleniyoruz keyifliyiz falan ama gideceğimiz yere vardığımızda tavuğu alıp almadığımızı hatırlayamıyorum. Neyse sonra ki aşamada da bizim onunla deniz kenarında bir evimiz var ve rüyamda görmediğim bir çocukta var sanırım onunla bizim çocuğumuzmuş ( ben bu kişiyle gerçekte küsüm bu arada konuşmuyoruz ) sonra onunla benim olan evimiz bahsettiğim eve ben bir yerden geliyorum ve evde biri var bir kadın ya onun annesi ya benim annem onu da hatırlayıp seçemiyorum şu an ama ben gittiğimde o kadın sofra kuruyor evde sevdiğim kişi yok ama o bir yerdeymis sonra sofradayken o geliyor ama ben öncesinde tedirginim acaba beni görünce ne tepki verecek merak içerisindeyim kızacak mı yoksa iyi mi karşılayacak tereddütteyim sonra o gelip içeri giriyor ve bana gülümseyerek hoş geldin gibi ya da başka bir kelime hatırlamıyorum onu güzel bişey söylüyor bende mutlu oluyorum sonra yatma vakti gelince ben denizi gösteren odada yatıyorum o bahsettiğim çocukla başka bir odada yatıyor onu uyutuyor sanırım. Ben camdan denize bakıyorum bir sandal gelip gidiyor sürekli. Sonra ben uyuyorum uyumadan önce de acaba çocuğu uyutunca gelir mi diye düşünüyorum ve gece o geliyor benim yanıma yatıyor ben mutlu oluyorum sonra sevişiyoruz bir süre sonra uyuyoruz. Uyandığımda denize bidaha bakıyorum. Ama bence o deniz bir işaret veriyor gibiydi bana.
Rüyada sevdiğin erkekle evlenmiş olmak ve deniz kenarında bir ev?