Rüyayı yorumlayacak var mı o kadar gerçekçiydi ki gerçeklik algımı yitirdim?

at kuyruğu saçlı bir kız vardı, benden biraz küçüktü pembe prenses elbisesi vardı. şato gibi bir şeyin içindeydik, köpek yavruları vardı çok tatlı beyaz köpeği alıp cebime koydum savaş çıkmıştı. at kuyruğu saçlı kız diğer 8 ya da 9 tane köpeği aldı. içlerinde kahverenkli ve beyaz köpekler vardı. dışarıda çok tüylü çov cinsi köpek vardı tasması kemere benziyordu ve rengi kahverengiydi. bir tarafı siyah bir tarafı beyaz gibiydi ama çoğunluk beyazdı. biz başka bir odaya gittik. camdan dışarı baktığımda köpek çalıların içinden bize bakıyordu ve siyahtı sonra çalılardan dışarı çıktı ve beyaz oldu. bir şeylere havlıyordu kıza dedim ki onu içeri alabilir miyiz? o da olmaz dedi galiba içeri alsaydım kötü bir şey yapacaktım sonra cebimizde çiçekler vardı köpekler çiçeğe dönüşmüştü ama onları korumak için kurutmamız gerekiyordu. bir tanıdığımızın yanına gittik (gerçek hayatta tanıdığım) sonra kadın hoca var o kurutur dedi adı gerçek hayatta tanıdığım sevmediğim birisinin adıydı sonra hoca 1 tane karanfili kuruttu 20 tl verdi diğerleri için belediyeye gidin dedi diğerleri için birisini bulamadık kıza gösterdim elimde bu kaldı diye (yeşil saplı 3-4 dallı olan mor tomurcuklu çiçek) bir şey olmaz dedi ben de dedim ki zaten bulunur tekrar sonra annem menepoza girdiğini söylüyordu ve sesi erkek sesi gibiydi
Rüyayı yorumlayacak var mı o kadar gerçekçiydi ki gerçeklik algımı yitirdim?