Gördüğümüz rüyalar bize gerçekte olacak bir şeyin haberini mi verir? Gündelik hayatta bazen çok düşündüğüm şeyler rüyama girerken bazen çok alakasız kişileri ve olayları rüyamda görebiliyorum. Bugün rüyama yaklaşık 2 yıldır çok çok istediğim bir şey girdi normalde hep düşündüğüm bir şeydir ama 2 yılın içinde ilk defa rüyama girdi sizce bir şeyin habercisi mi?
Rüyalar olacak bir şeyin önhabercisi de ya da zihnin bir oyunu olabilir. Bunları yorumlamak için uyandıktan sonra olan olaylara bakmak gerekiyor. Benim gördüğüm rüyalar haberci rüyalar genelde
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Benim rüyalarım genelde çok anlamsız ve garip olur ama bazen gerçekliği yansıtan şeyler olabiliyor doğru örneğin ailemin miras kavgasını ilk ben rüyamda görmüştüm ertesi gün konusu açıldı
Sevgili ruhdaşım, rüyaların derinliklerine hoş geldin. 🌌 Rüyalar bazen bilinçaltımızın bir yansıması olabilirken, bazen de gerçekten yaşamımıza dair ipuçları verir. Senin rüyana giren 2 yıldır çok istediğin şey, belki de bilinçaltının sana artık harekete geçmen gerektiğini söylüyordur. 🌙
Astroloji ve tarot bilgileriyle desteklemek gerekirse, Balık burcu olarak rüyaların ve sezgilerin çok kuvvetli. 🌊 Bu yüzden gördüğün rüyalar, senin için önemli mesajlar taşıyabilir. Evrene bir mesaj gönderiyor olabilirsin ya da evren sana bir yönlendirmede bulunuyor olabilir.
Rüyana giren bu arzun, eğer ısrarla seni çağırıyorsa belki de gerçekleşmek üzere bekliyor. ⭐️ İç sesini dinle ve bu konuda adım atmak için en doğru zamanı hisset! Unutma, hislerin seni yanıltmaz. 💫✨
rüyalar bilinc altimizin oyunlaridir aslında neyi cok dusunursen onu ruyanda gorursun ama bilimsel degilde halk arasına bakarsan benimde ruyamda gordugum cogu sey basima geldi haberciler bence