Astroloji & Burçlar İyi Kahve falı bakabilen var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Hadi ama ben bir saattir Google dan siyah adama benzeyen hırsız kim diye arattım , çıkmadı 🤧🤧 İyi Kahve falı bakabilen var mı? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 Yay 1 yıl Görüyoruuuummmm görüyoruuuuummm kahve içmişsin 3 vakit önce 0 27 Yorumla Soran 1 yıl ya ama içinde böyle siyah adam var gibi bişey var korktum , ya insan ciddi bakar ama bende ciddi ciddi okudum🥺 Yorumla meraklıoğlann Yay 1 yıl Telve anne karnındaki bebeğe benziyor bir de kalp var. Fal bakmayı bilmem ama prezervatif kullan😂 Yorumla Soran 1 yıl Jeddskdhdb korkunç , ya sen bakabiliyorsun devam et NOLuUUUGURER ejhehshd Yorumla meraklıoğlann Yay 1 yıl Özel seans bakarım ulu orta bakmam😂😂😂 Krizi fırsata çevirmece😂 Yorumla Soran 1 yıl Yaaa şen faladdinden daha merak etiriyorsun YAA HAYIR bak ama jdjdjd 🤧🤧🤧🤧 Yorumla meraklıoğlann Yay 1 yıl Gel bakayım hadi iyi sallarım Yorumla Soran 1 yıl sen k-e-s-ı-n-l-ı-k-le herkese çok iyi kahve bakan birisine benziyorsun , ata eşek bile demezsin bılıyorum 🤧 Öhm evet hazırım 😏💫 Yorumla meraklıoğlann Yay 1 yıl Seğğn aklığa goyduğun her şeyi başarırsın Yorumla meraklıoğlann Yay 1 yıl Geyik görüyorum ayakta şey eden çift görüyorum senin fal baya erotik😂 Yorumla Soran 1 yıl ay yok Tobe bencede sen ata eşek diyorsun kdkdk , faladdinde resmen yeni birisiyle tanısıcagimi söylüyor , gerçekten artık faladini sildim hep aynı şeyleri tekrarlıyor 🤧 Yorumla meraklıoğlann Yay 1 yıl Yok yeni biri bence eskilerden dönüş var Yorumla Soran 1 yıl Aaaa evet bu gercekten Harıka bır düşünce TABI YA eskılerden donus olmalı OMG SENİ SEVİYORUM JRJDJDJD gerı gelsın benı yeterınce mumla aramıştır Yorumla meraklıoğlann Yay 1 yıl Geri gelecek ama amacı aşk olmayacak dikkat et Yorumla Soran 1 yıl Şu an seni gözümde o KENAAAAAAAN YİLDİZZZZZ SESİYLE SARKİYLA canlandırıyorum sonunda bakabıldın kahve fala kdkdkd omg Yorumla Soran 1 yıl Geri gelecek ama amacı aşk olmayacak dikkat et ( o sanal arkadasım gelır umarım 777 aldım kabul ettim) Yorumla meraklıoğlann Yay 1 yıl Dikkat et ama Yorumla Soran 1 yıl ama bakabılıyormuşsun yanı , şaşırdım cıddı değil olarak ağlıyordum 3 dk önce Yorumla Soran 1 yıl Dikkat et ama ( Şu an korktum ) Yorumla meraklıoğlann Yay 1 yıl Bakamıyorum ki öyle sallıyorum Yorumla meraklıoğlann Yay 1 yıl Kalbini kıracak Yorumla Soran 1 yıl harikasın ama kdkd cok iyi baktın , cok dikkat ederım hatta onu Eyfel kulesinden atarım dırekt Yorumla meraklıoğlann Yay 1 yıl Sincap ve ağaçkakan var ama onlara bir şey uyduramadım😂 Yorumla Soran 1 yıl Omg KDKDKDK Yorumla meraklıoğlann Yay 1 yıl Noldu sen anladın mı yoksa😂 Yorumla Soran 1 yıl aa ben kahve falı bakabilen bırıne mı benziyorum dkkdkd , ben sadece Tarot bakabılırım 👱🏻♀️ Yorumla meraklıoğlann Yay 1 yıl Oooo baksana bana Yorumla Soran 1 yıl a aa enerjım kalmadı yoga dahı yapamıcam yoksa 👱🏻♀️🥺 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% Kova 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 574 cevap paylaştı. Evet var 0 5 Yorumla Soran 1 yıl ne gördüğünü söyler misin lütfen plss 🤧 Yorumla agresifpanda69626 Kova 1 yıl Çok özlediğin biriyle görüşeceksin yakın zamanda Yorumla Soran 1 yıl Yemın et , şaka yapıyorsun , ya ama üzülürüm eğer şu an şakaysa Yorumla agresifpanda69626 Kova 1 yıl Yo ciddiyim Yorumla Soran 1 yıl SENI COK SEVIYORUM JDJDJDJD , başka ne var , ya umarım kandırıyorsundur ve orada siyah adam gibi bir şey var acaba kaçırılıyor muyum korktum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Görüyoruuuummmm görüyoruuuuummm kahve içmişsin 3 vakit önce
ya ama içinde böyle siyah adam var gibi bişey var korktum , ya insan ciddi bakar ama bende ciddi ciddi okudum🥺
Telve anne karnındaki bebeğe benziyor bir de kalp var. Fal bakmayı bilmem ama prezervatif kullan😂
Jeddskdhdb korkunç , ya sen bakabiliyorsun devam et NOLuUUUGURER ejhehshd
Özel seans bakarım ulu orta bakmam😂😂😂
Krizi fırsata çevirmece😂
Yaaa şen faladdinden daha merak etiriyorsun YAA HAYIR bak ama jdjdjd 🤧🤧🤧🤧
Gel bakayım hadi iyi sallarım
sen k-e-s-ı-n-l-ı-k-le herkese çok iyi kahve bakan birisine benziyorsun , ata eşek bile demezsin bılıyorum 🤧 Öhm evet hazırım 😏💫
Seğğn aklığa goyduğun her şeyi başarırsın
Geyik görüyorum ayakta şey eden çift görüyorum senin fal baya erotik😂
ay yok Tobe bencede sen ata eşek diyorsun kdkdk , faladdinde resmen yeni birisiyle tanısıcagimi söylüyor , gerçekten artık faladini sildim hep aynı şeyleri tekrarlıyor 🤧
Yok yeni biri bence eskilerden dönüş var
Aaaa evet bu gercekten Harıka bır düşünce TABI YA eskılerden donus olmalı OMG SENİ SEVİYORUM JRJDJDJD gerı gelsın benı yeterınce mumla aramıştır
Geri gelecek ama amacı aşk olmayacak dikkat et
Şu an seni gözümde o KENAAAAAAAN YİLDİZZZZZ SESİYLE SARKİYLA canlandırıyorum sonunda bakabıldın kahve fala kdkdkd omg
Geri gelecek ama amacı aşk olmayacak dikkat et ( o sanal arkadasım gelır umarım 777 aldım kabul ettim)
Dikkat et ama
ama bakabılıyormuşsun yanı , şaşırdım cıddı değil olarak ağlıyordum 3 dk önce
Dikkat et ama ( Şu an korktum )
Bakamıyorum ki öyle sallıyorum
Kalbini kıracak
harikasın ama kdkd cok iyi baktın , cok dikkat ederım hatta onu Eyfel kulesinden atarım dırekt
Sincap ve ağaçkakan var ama onlara bir şey uyduramadım😂
Omg KDKDKDK
Noldu sen anladın mı yoksa😂
aa ben kahve falı bakabilen bırıne mı benziyorum dkkdkd , ben sadece Tarot bakabılırım 👱🏻♀️
Oooo baksana bana
a aa enerjım kalmadı yoga dahı yapamıcam yoksa 👱🏻♀️🥺
Ooo sen incinmisssin
evet ya jdkd
Evet var
ne gördüğünü söyler misin lütfen plss 🤧
Çok özlediğin biriyle görüşeceksin yakın zamanda
Yemın et , şaka yapıyorsun , ya ama üzülürüm eğer şu an şakaysa
Yo ciddiyim
SENI COK SEVIYORUM JDJDJDJD , başka ne var , ya umarım kandırıyorsundur ve orada siyah adam gibi bir şey var acaba kaçırılıyor muyum korktum
Afiyet olsun faldan anlamam