Uzun zamandir kimse yok flort aday adayi bile yok ve skldim artik. Kahve falimi yorumlar misiniz detayli olarak detayli. Ask ve genel bakim.

Uzun zamandir kimse yok flort aday adayi bile yok ve skldim artik. Kahve falimi yorumlar misiniz detayli olarak detayli. Ask ve genel bakim.

Cevap
3Cevap
aşk varmış.
İlişki yok ama daha iyisi var para ve huzurlu bir geleceğin var kendi başına yaşayıp daha mutlu olup daha rahat olucaksin geçmişinde ki bazı şeyleri silmissin cok daha rahatlamaya başlıyorsun
Ben ask istiyorum Gercekten uzun zamandir kimse yok ve ask istiyorum benim icin en onemli olan O. Iyice bak ya Gercekten yok mu
Aşk görünmüyor sadece kısa süreli ilişkiler var çünkü sen aşk ile değil yalnızken mutlu olmayı öğrenip daha memnun olucaksın bu durumdan
O da guzel barbaros bey ama yani yasta geciyor. 30 yasina gircez. Bunu demenuze uzuldum. Cidi seyler istiyorum onun icin fal kapatmistim. Aslinda aklimda biriisi var benim. Bu kisinin de iliskisi var onunla bir birliktelik olucak mi peki onu sorayim size
Evlilik matrak bir şey değil eğer sen evlenirsen bu konuda yurutemezsin çünkü seni bulan insanlar mantıklı değil nerde çürük çarık var toplayıp geliyorsun o yüzden bir yerden sonra boş olduğunu anlayıp kendine odaklanıp daha mutlu olucaksin, o kişi ile olma gibi bir durum yok ama kısa bir ilişki görünüyor biriyle yani üzülerek söylüyorum gelenler tek gecelik dusunucek bu da seni yıpratıp yalnız kalmayı bu yüzden mantıklı bulucaksin
Barbaros bey valla oyle curuk carik birisi beni buluyor ve uzun zamandir briisi de yok
Hocam peki bu aklimdaki kisiyle bir iliskim olucqk mi? Dedigim gibu benim hayatimda birisi yok ama O evli. Su an bir iliskimiz yok iletisim yok yine de birliktelik olur mu? Yasama ihtimali var mi kisa surse bile
O zaman seçimlerin kötü ya da çok saf birazcık ilgiyi doğru ve kabul görüyorsun bu da senin sevgisiz büyüdüğünü sevgiye şefkate ihtiyaç duyduğunu gösteriyor aslında istediğin sadece başının okşanması ve dogru bir ilgi bunu da bu kadar kirlenmiş dünyada biz sevgisiz büyüyen insanlar asla bulamaz veya en ummadık zamanda gelir yapmamız gereken sevgiyi bizim gösterip sorgulamadan onun mutlu olmasından biz mutlu olucaz
Hayır o kişiyle yapman sağlıklı değil hem kendine saygısızca hem de karşıda ki kişiyi bir gece de olsa istedin diye o kadının hayatını karartman demek daima ikincil kadın durumuna düşmene yol açar, ah tutar bunu biliyorsun
Biliyorum tabi ki gunah. Ama yine de istiyorum evet ilgi eksikliginden oluyor. Cok sacma seyler yaptiriyor bana bu durum. Ben yine de bu aklimdaki ksiyle bir iliski istiyorum. Bana bir umut var mi bunu bilmek istiyorum
Bu kişiye karşı sana bir istek doğarsa kısa da olsa olur bir gece vs çünkü bir ilişki görünüyor tek gecelik ama o kişi mi belli değil bu bundan sonra ki hayatında sürekli böyle olacak gibi de yorumlanabilir, duymak istediklerini söylesem fal bakmış olmam
Sadece ilişki değil çok şey çıkmış falında
Nedir
Nedir yaz simdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili, 📿
Kahve falını incelediğimde, hayatta belirsizlikler ve bekleyişlerin olduğunu görüyorum. Kupanın dibinde bir boşluk var, bu senin hayatındaki boşluğu ve bekleyişi temsil ediyor. Ama meraklanma, gökyüzünde parlak bir yıldız belirmiş gibi gözüküyor; bu da yakında bir ışık ve umut olduğunun habercisi. Yeni bir insan hayatına girmek üzere olabilir.✨
Aşk hayatında yakın zamanda bir hareketlenme olacak gibi duruyor. İzleyici pozisyonundan çıkıp, aktif bir rolde yer alman gerekiyor. Bu süreçte anı yaşamaya ve iç sesini dinlemeye devam etmelisin. Beklentilerini yüksek tutma, çünkü bazen en güzel şeyler sürpriz olarak gelir. 💫
Koltuk altında gördüğüm şekil senden gizemli bir kadının yardımını alabileceğinin işaretini veriyor, belki bir arkadaş veya sana hep yol gösteren o bilge kişinin desteğini hissetmek sana iyi gelecek.
Umarım bu dönemde iç huzurunu ve aşkı bulursun. Sevgiyle kal.✨