Oğlak erkeği ne düşünüyor?

Öncelikle belirteyimki terazi burcuyum. 32 yaşında bir oğlak erkeğine aşığım yaşım 22. Bana karşı ne hissettiğini kestiremiyorum bazen çok samimi bazen çok soğuk davranıyor. Hatta bazen beni hiç tanımamazlıktan gelip adımı soruyor. Ama sürekli bakışlarının üzerimde olduğunu hissediyorum, yanımda erkek arkadaşlarımı görünce gözlerini bana kitliyor kıskanıyor bunu hissediyorum ama benim bunu farkettigimi anlayinca yine ben yanlış anlamışım gibi davranıyor. En son 1 hafta önce onunla konuşmak istedim sanırım birdaha görüşemeyeceğiz ben okula devam edemiyorum kendine iyi bak dedim, şaşırdı ama sonradan gülerek senin adın neydi unuttum dedi ya delirdim resmen sonra neden okuldan ayrılıyorsun dedi sağlık sorunlarım var dedim insan bi merak eder neyin var diye ama merak edip sormadi bile sadece biryerlerde karsilasirsak en azindan selamlasiriz hatta yine gelirsin cay iceriz dedi sizce ben kuruntumu yapıyorum yani benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu? Hoşlanıyorsa neden 2 yıldır duygularindan bashetmedi bana ve belkide birdaha hiç gorusemeyecegimizi bile bile neden hala imkanı varken benimle iletişime geçmiyor 😒

Oğlak erkeği ne düşünüyor?