Evet arkadaşlar altıncı his konusu da küçükken çok takılmazdım o zamanlar altıncı hissin anlamını bilemezdim.
Ne olduysa her şey benim için değişmeye başladı.
Kime güvenmesem bir şey çıkıyor bana tuzak kurmaya çalışanlar tuzağa düşüyor.
yüz analizi ve karekter analizi yapabiliyorum görmeden yapabiliyorum odaknanınca tabi.
Bir keresinde bir arkadaşım sevgili olucağı kişiyi söylemiştim sadece takip ediyordu çocuğu. hic bir şey hissetmiyordu sonra ben birden bu çocuk sana karşı birşeyler hissediyor sen bilirsin demiştim.
Kahve ve iskambil falı bakıyorum tanı kahve falını bırakmaya niyetdim her enerjiyi çekmek tam bir işkence.
Büyü yapanları yaptorcakları anlabiliyorum. sevmediğim enerjiler de bana çekiliyor benimle konuşmak istiyorlar tabi ben kısa kesiyorum bu konusmaları.
Rüyalarımo kontrol ettim ve girdiğim mağazalar da müşteriler çoğalıyor.
Kısacası bir lanet mı bir ödül mü bilemiyorum.
Her enerjiyi hissetmek bazen yoruyor bu sayende kendimi korusam da. kafam soru işaretleri oluyor benim atalarım bu işin içindemiydi diye?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence 6. Hissi kuvvetli olanlar zeki insanlardır, fakat psikolojik sorunlu hatta şizofrene giden veya bi polar insanlar da çok zeki olduğunu düşünüyorlar sanıyorum.. Dengeyi iyi yakalamak gerektiğini düşünüyorum..
Evet aynen öyle
O yüzden bu konu üstüne bence çok düşünmeyim, zekanızı hu yönde fazla zorlamayın..
Pek normal değilim zaten
Kendi kendini normalleştirecek olan sensin, kendi doktorun olmalısın, bu konulardan kesinlikle uzak dur, kendini dinleme ve analiz etme.. Zamanla düzelir..
Gerektiği yerdeler kullanıyorum zaten
Çok iyi güzel, sevindim senin adına
Dedesi imam oğlu torunu hapçı alkolik çok aileye rastladım oyüzden inanmıyorum buna
O kişiye bağlı benim söz ettiğim şey başka
Acilarim gececek sizce
Bana evet
Ah insanlar