Bol bol ders Sınav Sabah bi poğaça ve çayla yapılmış hızlı ama keyifli kahvaltilar Yıllar sonra kıymetini anlayacağın ama yaşarken pek farkında olmadığın çok güzel yıllar Kıymetini bil kardeşşşş
Nasıl anladın o zaman doğum haritama bakıp? Bu haritayı anlamanın üni mezunu olmak ve 38 yaş ile alakası yok. Mistik biri dde eğitimim hakkında konuşmuş. Eğer dediklerinde ciddiysen biraz daha açsan yazdıklarını rica etsem lütfen
Sen Şu an bana saka yapiyorsun dimi Sorunda sormuşsun ya bu sene beni unv de neler bekliyor diye Ben de klasik unv tecrübelerimi anlattım Anlamam ben astrolojiden
Ya hayır ben astroloji biliyorum eğitim aldım. Geleceği değil yaşanması mümkün olabilecek durumları anlatır. Eşin dış görünüş meslek eğitim potansiyelini verir. Bu yıl için solar harita lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bol bol ders
Sınav
Sabah bi poğaça ve çayla yapılmış hızlı ama keyifli kahvaltilar
Yıllar sonra kıymetini anlayacağın ama yaşarken pek farkında olmadığın çok güzel yıllar
Kıymetini bil kardeşşşş
Anlıyor musun bu işlerden salladın mı?
Astroloji biliyor musunuz
Unv mezunu 38 yaşında biri olduğum için belki anliyorumdur.
Ailenizin endüstri mühendisi geldi
Açılın bakalim
Endüstri mühendisi ben mi? İyi salladın benden bahsediyorsun
Eğerr anlıyorsan çok mutlu oluruum. Mistik biri de eğitim hayatımdan bahsetmiş. Bu yıl
Ya endüstri mühendisi olan benim.
Ben sadece kendi tecrübelerimden bahsettim
Astrolojiden falan Anlamam
Nasıl anladın o zaman doğum haritama bakıp? Bu haritayı anlamanın üni mezunu olmak ve 38 yaş ile alakası yok. Mistik biri dde eğitimim hakkında konuşmuş. Eğer dediklerinde ciddiysen biraz daha açsan yazdıklarını rica etsem lütfen
Mistik biri salladı knk bu harita 2024 göstermez bunun için solar harita lazım bu senin dinin anı bilgilerin
Ama tam da nokta atışı eğitimim hakkımda7
Doğum anı*
Sen Şu an bana saka yapiyorsun dimi
Sorunda sormuşsun ya bu sene beni unv de neler bekliyor diye
Ben de klasik unv tecrübelerimi anlattım
Anlamam ben astrolojiden
Biridi daha yorum yapmıştı bu haritadan gelecek hakkında
Sana sallıyor musun dedim ya ciddi missin git sorudan
Ya zaten demişsin üni hayatım diye😂 oda yapay zeka algoritma işte dndjjd
Nddekgs bir dde demeyip mi sorsam djjfnf
Bir kız sormuş tarot şeklinde dediklerii çıkmış
Ya hayır ben astroloji biliyorum eğitim aldım. Geleceği değil yaşanması mümkün olabilecek durumları anlatır. Eşin dış görünüş meslek eğitim potansiyelini verir. Bu yıl için solar harita lazım
Onlaar halkında yorum yapar mısın o zaman haritama rica eedip ya da uğraşma solar haritamı bulup atayım çok ihtiyacım var
Solar-yl kısmına şu an ki yılı mı yazııfaz 2024
Ben yaptım bile djdbf
İletişim tatlı dilli zekice ve komik mi? Ayrıca doğal birisin ve ikili ilişkilerde temkinli ve ağırsin
İlk sorunu anlamadım ama evet dediiğin gibii birisiyim. Peki bu yıl ne bekleyecek beni? Doğum haritama bakıp anlayabilir misin bunu
Ay burcun İkizler de ay bizim Duygu dünyamızı yönetir ondan dedim bende
Hee djjdnnf
Ama enerjik biriisn
Evett duygusal mıyım peki ne. Diyor harita