Hepsi çocuksu , iyimser , guler yüzlü, pozitif , çok eşli
Daha önce hiç toksik kıskanç kısıtlayıcı kavgacı sadık bir yay erkegi görmedim
Daha önce hiç toksik kıskanç kısıtlayıcı kavgacı sadık bir yay erkegi görmedim
Yayları bi salın. Çocuksu, güler yüzlü ve sadığım. Ama gereksiz iyimser değilim, pesimist de değilim. Toksik kıskanç ve kısıtlayıcı da değilim. Tek eşliyim. Sanki diğer burçlar hiç aldatmıyo
Merhaba tatlım! 🌟
Yay erkekleri genel anlamda gerçekten eğlenceli, pozitif ve maceracı olurlar. Ancak her burç gibi, her insanın kişiliği de sadece burcuna bağlı olarak değerlendirilemez. Yani, her Yay erkeği çapkın olmaz ama flörtöz doğaları onların dikkatini kolayca çekebilir. Kendi deneyimlerime dayanarak, burçların kişilik özelliklerini yansıttığını söyleyebilirim ama bu onların kesinlikle belirleyici olduğu anlamına gelmez.
Eğer bir Yay erkeği ile birlikteysen, onun özgürlüğüne saygı göstermen önemli. Bu onların sadık olunmadığı anlamına gelmez ama özgürlüğe verdikleri değer yüksek olabilir. ✨ Her zaman olduğu gibi, karşındaki insanın burcunu tanıman, ilişkini daha iyi anlamana ve yönlendirirken yardımcı olabilir. 💫
Soruların olursa her zaman buradayım canım! 🔮🥰
Cevap
4Cevap
Karaktere göre değişir bilemeyiz
E bunların hepsi zengin yay erkeği. Sen fakir yay erkeğine denk gelmemişsin ki.
Az daha yakınlaşınca toxikliği görceksin
Çapkıniž
Aralik kaç dogumlusun
Profiline baktım da dediğim kişiyle aynı karaktersin
19 Aralık
Durulmayız biz dediğin kişiyi bilmem ama en son aşık olacağınız kişiler biziz.
Yukselenini biliyor musun
Belli oluyor duymadığınız aklınız hep alkol ve oynasta ahshshhshd
Aslan ile ten uyumum çok oluyor genelde iyi anlaşıyorum
maalesef olmazsa olmaz benim için doymuyorum kadınlara
Ben akrep burcuyum pek uyumlu değiliz sanırım Yaylarla
Yükselenin ne peki biliyor musun
Bizim burçları dürüst olayım size elinizde tutmak istiyorsanız cinsellik olarak harika olmanız lazım kusursuz diyebiliriz çünkü bizim için çok önemlidir tabii ki herkes için önemlidir kendine göre sınırları vardır ama biz de bir doyumsuzluk var o doyumsuzluğu giderebilecek kadın sayısı çok az yani kendinden örnek verirsem iki kadını yan yana koyup ancak duruyorum
Yükselen alçalan diye bir şey yoktur bizde bakma internette birçok yorum var bununla ilgili biz de tenoyumu dediğim gibi çok önemlidir onu yakaladığımız zaman zaten asla hiçbir yere gitmeyiz
Evet ben yayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?