AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Adamlar atomu parçalıyor bunlar beyinlerini neye kullanıyorlar.
Allah im bana sabır ver ya rabbim kendimi kesecem artık
Eglenmek suc mu
Eğlenceyse o zaman devam et kral bunlara inanlar var. Biraz gerginimde ben
Sikinti degil sen anliyorsan 1 2 sey de de eglenelim
Ya kral ben hiç anlamıyorumda az once ekonomi haberlerini izledim ya ben iyi değilim ya
obür dunya inancim olmsa bak 10 dakika durmam yemin ederim 10 dakika bile düşunmem atarim kendimi
Biraz seni stalkladim da sabah birine bakmissin ask olsun 😀
@Mor_meneksemia sabah kime bakmışım kral bu sitede kimseye bakmam ben ya
Hadi bana bak hadi 🙌🙌🙌🙌
Seninki iç açıcı kanka sen içine kapanik biri değilsin içinde dişında arkadaşlarinda temiz. Her dedini millete anlatmayan girişken basarilı bir gelecek var ileride de böyle aklı başında bir adam var. Hatta elit bile sayılabilir ne hanzo ne aşırı kibar gay değil yani. Tam ideal bayada zeki bir adam büyuk ihtimalle sosyal çevrede arkadaşın bir arkadaşı bu çocuk. Valla mis gibi lan benimde canım çekti
İçine attığın şeyler var tabi ama öyle hani büyük dert değil. İleride sağlam kariyer sağlam bir eş sakin bir hayat işten eve evden işe aralarda da tatiller var ama böyle ailenizin yanına değil Abant gibi Pamukkale gibi yerlere aileyle. Hatta zorlarsanız yurt dışı bile olabilir
Ben Inşallah evlenmek istemiyorum umudum tamdan yandi sayende
Reis valla sabahki kızda çok tortu vardı o kıza o yüzden öyle kötu yazdım seninkinde az kahve tortusu vardı seninkini o yuzden temiz yazdım hayrola sana ne oldu kral
Baska ne var
Evlendin boşandın mı? Sevgilin mi aldattı? Yoksa ülkemizdeki kronik erkek abazaliğından sende mi sıkıldın, erkeklerin hepsinin aw hepiniz tşklarınızdan başka bir şey düşünmüyorsunuz mu diyorsun?
Valla temiz bir kariyer derim ben buna 1 tane standart üniversite okuyup direk atanan kız var. Dediğim gibi eştede kariyerde de hep dört ayak üstüne düşecek birisi. Bu zamana kadar hayatı bitmiş sürünmüş ama bundan sonra tombala yapacak bir hayat
Maşallah güzelim ve Maşallah hic sevgilim olmadi ve istemiyorum
İyide neden? Ya yaşın küçük ya da baban anneni filan aldattı bir travma lazım. Senin yaşın kaç abisi?
22 maşallah oyle bir sıkintim yok falimda cikmasi cok uzdu ama
Birader 22 yaşında neden iyide? O zaman çok zekisin sen. Türkiyede şeyiyle düşünmeyen kaliteli eğlenceli yakışıklı bir adam düşürmek her 1 milyonda 1 ihtimal toplasan 100 kişiyi geçmez. Aferin zeki kiz bende olsam aynısını yapardım. Üniversiteyi bitirdin mi ne yaptın?
Ya da sormadim ya kesin yürüyor sanacaksın. Dikkat et birader kendine 22-24 yaş sendromu bence bu düşünce çünkü bende de 1 senedir var
Bu adam nasil biri ki bu kadar ovdun unideyim
Tip olarak şu
Tarz acısından başarıli becerikli tam aile babası kızlar çok yazmış hiç umrunda olamış. Yemeği kahveyi çayı yapar kariyerinde başarıli standart bir hayat adamın tek isteği akşam evime gideyim karımla beraber olayım işte belki film izleriz belki bir yemeğe çıkarız kafasında bir adam tam aile babası ama dolucu enişte değil
Doblocu enişte değil
Ne anlatiyon ya 🤣
Sallıyorum kral ne anlarım ben faldan ama senin bir hoşuna gitti
😂🤣🤣🤣🤣🤣
Sen var ya %100ya tip ya diş hekimliği eczacılik gibi bir şey okuyorsun ya da mimarlık olanilir %100 ya
Bak sessiz kaldın bildim di mi?
Yok 🤣
Bari gordugunuz soyle abartmadan hissin var hic inkar etme 😉
Gittin mi 🙃
Hayatta her şey mantıktan ibarettir. Sen zeki kimseye pek özelinden bahsetmeyen bir kızsın. Tıp fakültesi kızları gibisin. Senin evleneceğin karakter belli. Şu ana kadar konuşmalara bakacak olursak zeki ve garantici bir insana benziyorsun eşinde öyle olacak. Egoist havalı değil alçakgönüllü gibisin. Türkiye'deki erkek ortalamasını biliyorsun hanzo veya çok yumuşak erkek almazsın sen. Büyük ihtimalle dediğim gibi senin erkek standart yakışıklı biraz içe kapanık zeki ve ailesine düşkün adam gibi adamlardan birisi olur. Bu tarz adamlarda genelde eşine sürekli yardım eden tam bir baba olur. Evde otorite diye bir şey olmaz sizde ortak karar olur. Senin hayatın güzel olur kanka
Bence sen hayalindeki kadindan bahsediyorsun ve hayalindeki evliligi Inşallah sen boyle bir evlililik yasarsin demek ki senin hayalin bu
Bu yazdıklarım fal değil tecrübe ben zeki kızlara bayılırım hep onların ilişkilerine bak hep mükemmeldirler. İste ama bir problem var benim meslek fazla gergin bende gerginim
Bence cok keskin dusunuyorum ben zeki olmayabilirim sonucta inşallah gonlune gore cikar benim hayata umudum hayalin kalmadi zaten
Benimki çok bktan olacak var ya delinin biri ile evlenecem büyük ihtimalle beni zeki kızlar kabul etmiyor. Çok agresif bir hayat çok fazla tempolu iniş çıkışlı 🤦♂️şu tarif ettiğim adamın yarısı olamıyorum beceremiyorum
Belli olmaz ya şans bu işler kim stresli degil ki herkesin ayri derdi var yeter ki kendine inancini ve umudunu yitirme bunlar olmazsa yasayamiyorsun nefes bile almak canini yakiyor ben uyuyarak aşiyorum 15 saat bile uyudugum var
@Mor_meneksemia sen dert etme bak dediğim olacak. Göreceksin çok eminim
Hangisi olacak bir ton sey dedin 😅
Öyle müthiş sadık muazzam bir adam sana aşık olacak kariyerin güzel olacak sakin muazzam bir hayat yaşayacaksın. Ben eminim. Banada bk gibi bir şey olacak kariyer iyi gidecek ama o muazzam kız bakmayacak bana sonra delinin biriyle yanlışlıkla evlenip mahvedecem hayatımı
Bana illettigine Allah korusun ama Inşallah sen iyi biri bulursun gonlune gore umudunu yitirme
Ya sen niye bu kadar istemiyorsun ne oldu sana kral kim parçaladı seni boyle
Inşallah diyip dua eder misin rica ediyorum nasip sonucta
İnşallah kral ne diyim hayirlısi olsun 😂😂
Herkes farkli olabilir 😅
Ardada. Haberin var biri Seni. Bi döngüye. Sokmuş muammada kadınız Y ve S harfli. Bir. Kadın Var o seni. Sürekli. Açaya Çekiyor. Kiliği Ağır Geliyor sana
Hanfendi kariyer ve ask var mi acaba
İleride bir çok ilişkin olucak ve 32 yaşında evleneceksin
Kariyere ne dersiniz hanfendi
İyi bir işin olucak lakin sana rakip çıkacak bir çok arkadaşın olucak özellikle ilişkinde
Ilişkinde rakip cikacak derken? Benim acilarim ne zaman gecucek?
Yakın zamanda yaklaşık bir sene sonraa biriyle tanışıcaksın o sana dost olucak o senin acılarını alıcak
Iliskinde rakip olacak derken neyi kastettin? O kisi kiz mi erkek mi
Kız olucak ve yakın arkadaşından biri
Cok sevindim sonunda bir dostum mu olacak hem de kiz hayal gibi resmen yalniz 3 kere sordum şu iliskinde rakip dedin ama anlamadim zaten sevgililik 2 kisilik degil mi
Rakip die bahsettiğim şey seni Sevgilinle kıskanan biri olucak
Peki askta neler cikmis
Daha detaylı olarak el falına bakmam lazım
Bu kiz bana niye dost olacak cikari ne elimi de atayim genel yorumlarsaniz cok sevinirin
https://hizliresim.com/f1itm6f
Bu kız senden 2 yaş küçük biri onunla dertleşirken arkadaş olucaksınız
4 tane ilişkin olucak uzun boy şu erkeklerden hoşlanıyorsun bu sebepten ötürü ilişkilerin yarım yarım olucak
Uzun boylu erkeklerden hoslaninca niye yarim yarim iliskim oluyor? Bir de ahimi alanlardan ahim cikacak mi
Bir çok erkek seni kullanmak isticek bunlardan bazıları ilişkilerinde karşına çıkacak kişiler yarım yarım deme sebebinde bu beddua ile ilgili olanları göremem maalesef
Beddua degil de ah ettim yasattiginizi yasayin diye beni ezen dislayan 1 2 kiz hakkinda, yani beni cinsel olarak kullanip atacaklar mi? kariyerim ne zaman duzelecek?
İyi bir kariyerin olucak gelecekte evlenmeden öncede 8 erkekle ilişkiye giriceksin
Sen az once 4 demedin mi
4 sevgilin olucak dedim
Baska neler gordunuz el falimda
Meme sütü damlat eline ve Bi tanede saç tüyü
Ne sacmaliyorsun
Beni dinle
Tamam baska neler gordun
@Büyücü34 baska neler gordun
34 yaşında kariyer bakımından bir teklif alıcaksın lakin bu teklifi Red ediyorsun
Baska neler var
Hanfendi size soruyorum baska neler var
Cocukların olucak evliliğin ilk yılında ve kız olucak
Şimdilik bukadar
Kac cocuk peki bir de ne zaman olucem
Lutfen gitmeyin siz üstadsiniz sizin gibi bakan yok
Erken ölmiceksin meral etme 3 tane cocuğun olucak
Keske erken ölsem elime gecmiyor kariyerde yukselis kac yasinda
Teşekkür ederim
Evlendikten sonra çalışmayı bırakıcaksın ama sana yine teklifler gelicek
Kariyerde yukselis ne zaman