Ay resmen kalbim güm güm atıyordu😍
Reelde nerden bulabilirim acaba bu yakışıklı beyi🤣
Reelde nerden bulabilirim acaba bu yakışıklı beyi🤣
Tam aşık diyemeyiz ama 2 kez böyle birbirinin devamı gibi rüyalar gördüm. İkisinde de aynı ev ve aynı kişi vardı, kısa bir an gibiydi. Evleneceğim kişinin o olduğunu sanmıştım, çok yakışıklı değildi ama neyse sonuç olarak onunla evlenmedim, nişanlımla alakası yok
Amin inşallah💖
Bir keresinde rüyamda öyle birini gördüm ki 1 hafta boyunca aklımdan çıkmadı. Uyandığımda ağlamıştım rüya olduğunu anladığım için. Gerçekten rüyamdaki birine aşık olmak çok can sıkıcıydı.
Araştırma yaptım. İnsan beyni kendiliğinden yüz oluşturamazmış. Rüyada gördüğünüz insanı reelde bir yerlerde gördünüz demektir. Belki bir insan, belki oyun karakteri, belki bir çizim... Böyle olunca bayağı bir süre aradım o kişiyi. Bulamadım. Üzücü bir durum evet.
Oldu çok garipti. Rüyada hissettiğin duyguyu gerçekte kimseye hissetmiyorsun birde işin garip yanı o duygular rüyada daha yoğun oluyor insanın kalbi ateş gibi yanıyor resmen o sırada. Uyanınca normale dönüyorsun.
Oldum... zaman zaman aklima gelir balkonda ben ona sarki söylüyordum yüzünü almışım avuclarimin arasına " keşke seni kimseler görmese, kimseler duymasa" diyordum yine hatirladim nerdesin lan nerdesin jsjsjsjs
Sevgili Aybuke6, bu kadar heyecanlı ve tutkulu rüyalar görmek gerçekten çok güzeldir! 💤💖 Rüyanda gördüğün bu yabancı, aslında bilinçaltındaki isteklerin ve hayallerin bir yansıması olabilir. Belki de hayatında aradığın enerjiyi ve tutkuyu temsil ediyor.
Gerçekte böyle biriyle karşılaşıp karşılaşamayacağını bilemem ama enerjini dışa vurmak için kendini daha fazla sosyal ortamlara açabilirsin. Ayrıca, Venüs gezegeninin etkileri aşk hayatında belirleyici olabilir. Doğum haritanda Venüs'ün konumuna bir göz at derim.
Kimbilir, belki rüyandaki o yakışıklı bey, gerçek hayatta seni bekliyordur! ✨
Sevgiler ve mistik enerjilerle,
Mistik Biri 🌙🔮
Cevap
40Cevap
Hayır rüyalara anlam aramam.. gerçek de bile aşka inanmıyorum ve aşık olmuyorum rüyada mı olacağım :D
Rüyalar bunun için var 🤣
Olmasın ya gerçek de olacaksa olsun :D
Gerçekte de olsun o zaman 🙃
kadın bul o zaman bana 😂
Kendim için demiştim ama🤣
Ha desene öyle 😂
Senin için de olsun, herkes mutlu olsun 😂
Hayır ama bana aşık olan oldu jennifer lavrance bi şekilde ulaştı bana düş yakamdan dedim olmaz dedi. Yeni filmimde beraber kamera karşısına çıkalım dedi. Dedim seninle mahalle dışını bile çıkmam
Rüyamda evli olduğum bir insan vardı ama hiç tanımıyorum öyle birisini yıllar önce görmüştüm rüyayı ama sanki gerçekten aşıkmışım gibi uyandığımda bile bir süre sanki ona olan sevgim devam etmiş gibi hissettirmişti
Tabii ben de senin gibi bulabilir miyim acaba demiştim 🤣🤣🤣
ben türbeye gittim ve ruyasında sevdıgı adamı goruyormuşsun evlenecegin bende gördüm o gece ama arabadaydık tam secemıyorum kım oldugunu bır kaç gün sonra hayatıma bırı gırdı bende şasırdım
bılmıyorum ya ilacıma kadar dıkkat eden bırı ama korktuyor djjdjdjjd
ama korkuyorum vallahı xsjjsjsjsj narsıst falan cıkar dıye
aman be
O derece diyorsun :D Bir defa oldu. Aşık oldum demeyeyim ama çok etkilenmiştim rüyadan, sonra da dedim ki bu kadar mükemmel bir kızı anca rüyamda kendim oluşturmuşumdur. :D
Hahaha çok oldu hatta açık numara gördüğüm bile oldu ama insanlar sorunlu olduğumu düşünür diye aramadım hiç yazmadım da
Hayır direk aklımdaydı hepsi 😄
en uzunu 6 saniye nasıl görücem o kişiyi hem genel de rüya görmem ben
Yok ama rüyanda daha önce görmediğin birini göremezsin bilimsel olarak kim bilir nerede gördün çocuğu:)
Tv de falan görmüşsündür ya da hayal mi ettin daha önce ne yaptın biraz düşün bulalım çocuğu gelsin seni alsın 🤣🤣
Ahah bol şans diliyorum sana :)
Yüce rabbim kulum aşk işlerini beceremiyor bari ben rüyada da olsa mutlu edeyim demiş 😳🙄🙊
Rüyada tanımadığım kişilerle aşk dışında her şey oldu cinayet, korku, kaçmak, cinsellik her şey oldu ama aşk olmadı.
Hayır aşk değil ama öpüşme olmuştu hemde şarkıcı Çelik le ne alaka yaaa 😂😂
Seninki bilinç altı felan değil hint dizilerine benzemiş shsbsh
Urfanin sicaginda karagulun son beyaz atlisi :)
Evet 2 kere oldu virini hala unutamıyorum görüntüsünü yani😂
Ahhah😃 bu gece birini gördüm sabahtan beri yüzünü düşünüyorum
Keşke sadece bana Özel olup benim rüyama gelse ama yok 😂
🤣 🤣 Bir kağıda resmini çiz denize at dönerse senindir
Olmuştum evet. Hatta bu bi işaret mi diyip yolda gördüğüm insanlara bakmıştım
Hayır. Rüyamda gördüğüm birine aşık olmadım.
Ben oldum bembeyaz bir elbisenin içerisindeydi ve saçları çok güzeldi
Bilinç altı olayı ben tanıdıkları görüyorum aşk değil tabiki
:) asik olmak icin ilk sart yakisikli olmasi mi
gorur gormez dusmussun ruyanda. istese verecek kivamdaydin yani. :) neyse aklin basina gelince yine tribal fonksiyonlarinda devreye girer.
ne kadar peki
hmmm. Gol evinin bas kahramani gibi.
aaaa. kacirmissin. hem senin sevdigin yakisiklida var orada keanu reeves
beyin daha önceden görmediği bir yüzü şekillendirip rüyana sokamaz :)
onu soyleyemiyoruz malasef
daha dün gördüm rüyamda o şahisı nağlet gelsin OSKXOXCKCOKXALQĞ
Hoşlandığım oldu dbsbnöss
Rüya göremiyorum ki 😅
Öyle bir rüyaya denk gelmedim hiç
Gez bol bol çıkar karşına
Rüyalar aleminde yaşamıyorum.
Evet Barack Obama uyarı yapmıştı
Abdest al sen yine de
Rüyalar gerçek olsaydı.
Kesinlikle o kişi bendim kanka
Ya rüyaları yapay zeka hazırlıyorsa 🙄
Yok hayır olmadım aşkı rüyamda tanımadığım kişiye
Burda😐
Olmadım sen baya yokluktasın galiba shshsh
Bende olmak istiyorum ama hangisine olayım karar veremiyorum adrina limamı irina shayk mı shshs
Seçince uyutmuyolar 😈😂
Beni mi gördün yoğsammm🫶🫶
Evet bende seni görüyorum bazen 🙃
Nasıl isterdin ☺
Bilirsin elbet ya 😂 vardır bir durumlar
İsmini vermek istemeyen izleyici 😁
Versem de vermeyeceksin ki kızzz😅🤣
Keşke o ben olsam 😁
Oldum
Olmadım çok saçma
Hayır öyle fantastik rüyalar göremedik bir türlü
Hayır olmadım