Kız biz size naptııkkk bu nasıl açıklama ölüceeem shsjs
Bu arada abimiz sevgilisini karısına psikoloğu olarak tanıtmış💯

Kız biz size naptııkkk bu nasıl açıklama ölüceeem shsjs
Bu arada abimiz sevgilisini karısına psikoloğu olarak tanıtmış💯

Hayır. Geçenlerde koç burcunun ne hissediyorsa o olduğu , içinden geçeni söylediği ve yaptığını okudum. Bence yengeç, balık, akrep gibi yüzüne gülüp arkadan iş çeviren , manipülatif , mız mız insanlardansa koç candır 😀.
( Sadece çok inatcı olmayın olabilir demeyi de bilin yeter 😀 )
Seni öpüyorumm
Nefret yok. Fakat sinirleri saman alevi gibi yanıp sönüyor. Kin güdeceğini düşünüp en kin tutamayanda burçlardan. Birazda yaşam şekilleri ağır geçtiyse hayata karşı savunma mekanizmaları fazla açık oluyor.
E koç burcu öyle ama hem sınırlı hem küfürbaz olur.
Sinir edersen küfür eder tabiki.
Gerçi bende çok küfür ediyorum ama.
Koç burcu gerçekten çok sınırlı yani dövebilir bile.😂😂
Koç burçları mutlu olamıyor ki maddiyatçı kritere şartlara bakan bide yanına yakışacağını düşündükleri elde edeceklerini zannedecek kadar gereksiz bir özgüven içinde olan insanlar 😄
Sevgili Alice, Koç burçlarıyla ilgili genel fikirler ve tepkiler bazen yanlış anlaşılabiliyor. 🙈 Her burcun kendine özgü özellikleri var ve Koç burcunun cesur ve lider ruhlu olması, bazen yanlış yorumlanabilir. 😊 Koç burçları aslında çok enerjik ve motive edicidir. Fakat herkesin Koç burcu kişilerle olan deneyimi farklı olabilir. 🤷♀️
Senin yaşadığın deneyimler belki de zorlayıcı olmuş olabilir, ama unutma ki her burcun hem olumlu hem de olumsuz tarafları var. Bunu kişisel deneyimlerimden de biliyorum. 😌 Sevgilinle ilgili olaya gelince, burçlar ve kişilikler tamamen birbirinden bağımsız şeylerdir. Belki biraz Koç burcunun doğasına ilham olabilirsin. 🐏✨ Sevgiyle kal! 💫
Cevap
25Cevap
Koç burçlarını severim anlaşıyorum onlarlA
Bende koç burcuyum ama yükselenim yengeç ve yengeç derim kendime.. hiç bir burçtan da öylesine nefret etmem.
Koç diyince hemencecik geldim😂kim ne düşünüyor açıkçası umrumda değil eminim seninde değildir 😂
Ne umrumda olacak be sjsjs
Yok hayır nefret etmiyorum.. Koç burçları sadece biraz fazla inatçılar.. 😅 Allah bana sabır versin iki koç burcuyla dipdibeyim.. 😂
Olsun olur öyle şeyler sjdjd
Aynen öyle yapacak bir şey yok.. 😅 İyidir koç burçları merhametlidir.. 😄
Mesela benn
Dimi dimi melek mübarek.. 😄
Evet ediyorum 🥺 koç burcu kadın tanıyorum çok tatlı onu seviyorum ama koç erkeklerine lanet gelsin ya😂
Benden bahsettin herhalde aşko snsjs
İlkim değilsin 🥺 ama ikincim sensin🥳
Hüğ ❤️
Burcum Koç yukselenim bile koç ve mukemmeliz arkadaşlar onlar bizimle anlasamiyolar 😂😂
Koç burcu bana huzur veriyor o delidolu cesur ve dibine kadar halleri beni rahatlatıyor her zaman 😃
Yaa ne güzel
😊💞
Bende bunu izliyorum şu an koçlar biraz asabi ya 😂
Yalaaan
İlişkide görmek lazım o zaman çıkıyor açığa 😂
Evet kız kardeşim koç burcu hep savaş halindeyiz
Yaaa ben de koçum ama🥺
Sorry ama bu tiplerin psikologa gitmesi normal mi :D heriflerdeki entrikaya bak mk. Nasi bi ask ucgeni yaratmislarsa o tiplerle.. inanilmaz.
Koclarin hepsi kotu degil arada iyi olanlar vardir ama toylar iste bu da bi gercek
Koç erkeği huysuz oluyor diyorlar🤣 iki arkadaşım var eşten dertli bayanların bilmiyorum ama..
Sadece birinden ediyorum. O da benim üniversitenin ilk yılı oda arkadaşım olan kızdı. Yani kim, niye sevsin ki iki yüzlü birini?
Nefret etmiyorum ama anlaşamıyorum yahu. Annemde koç burcu. Koç burcuyla anlaşmak zor ya benim için jfjfj
Hayır nefret etmem. Tam tersine sevdigim burçlardan biri
Akrep olmadığına dua et. Bana da bela okuyorlar sürekli.
Ya çok sevilir ya çok nefret edilir ama koç burcu zararsız geliyor bana, sinsi değiller en azından
Bayağı sert ve ters bir ateş grubu pek iyi anlaştığım söylenemez
Hayatımda bir tane koç tanıdım. Onu da tanımaz olaydım dedim ama hepsi aynı değildir tabii ki
Maalesef doğru küfürbazlar kuzenimden ve okuldaki arkadaşlardan biriyim ama yine de iyi anlaşırım kafa uyuşuyo
biz kime ne yapmışızzzz 🥺 nefret edenler ağlayarak günlüğüne yazabilirrrr
İnsanlar değişebilirler bunun koç burcu veya burç olmakla alakası yoktur.
Toplum arasında kendilerince en nefret edilen oğlak alışmışlar uyduruk uyduruk şeylere inanmaya
koç burcu tanıdığım yok
Artık var💁🏻♀️
Koç burcuyum nolmuş yani
Nooolmuşş
Kime
Küfürbaz neyse de koç burcu aman tanrım 🤔
Küstüm
Kıskanıyorlar bizi😂
Şu an aynı program tesadüfen tv de açık kimse de izlemiyor😂 merak ettim adamın burcu neymiş kesin ikizlerdir😈
Balık ahshshs
Eylül de eylülmüş yani
biz koclar neden hep boyle muamele goruyoruz 🥹
Bir koç burcu olarak yeni duyuyorum 😂
Kızlarını seviyorum sadece
hayır ya niye nefret edeyim
Koç burcuyum ve nefret edenleri döverim.
Koç olmak bir ayrıcalıktır : ))
hayır öyle bir nefretim yok
koç burcuyum üzüldüm lskddxkkddkshssgssiks
insanları burcu ile yargılamam
Benden uzak Allah'a yakın olsunlar
Ben koç burçlarını severim
Çok koç boynuzu yemiş galiba
Burca göre insan ayırmam
Akrep burcu pek sevmem
Yok etmem koçlar şekerdir 😅🌸
Burç koç olunca noluyormuş saçmalık
Burçla ne alakası varsa