Genelde görünce korkup uzaklaşmaya çalışıyorum, henüz daha saldıramadılar. Bu ne demek oluyor arkadaşlar, nedir bu ayılardan çektiğim? 😂😂

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelde görünce korkup uzaklaşmaya çalışıyorum, henüz daha saldıramadılar. Bu ne demek oluyor arkadaşlar, nedir bu ayılardan çektiğim? 😂😂

Bir karar alacaksan sonuna kadar iyice hesapla anlık değil geleceğe yönelik planlar yap
Cevap
0Cevap
Düşmanın var ama sana zarar veremiyorlar
Kim bu düşman ya. 😃😃 Vay be, düşmanımız da varmış, haberimiz yok.
Güzel canlılar bal verseydin
2 gün üst üste gördüm. Dün valla kapıyı zor kapattım. Böyle köy gibi bir ortamdaydım, ahır gibi bir yere girdim, demirden kapı vardı, onu son anda çekip kapattım. Ayı birkaç kez kapıya vurdu, açamadı, gitti sonra. Ya aslında ben gerçekte ayı ile çok yakına geldim. Çadırda uyuyordum kampta. Ayı geldi bir tane, genelde biraz uzaklarda geziniyordu, o da çekiniyordu belki çadıra doğru gelmekten, koku alıyor sonuçta. Birkaç kez kükredi, oradan oraya koşturdu, resmen kocaman bir boğa geziniyordu etrafta. Bir ara gelip çadırın etrafında koklanıp durdu, sonra gitti. Valla korkudan kanım buz gibi oldu. Kanımın soğuduğunu hissettim. Hiç hareket etmemeye çalışıyorum tehlike olarak algılamasın diye. Bir yerden sonra sağ bacağım artık isteksiz hareket etmeye, titremeye başladı. Bir an önce gitsin, uzaklaşsın, başıma bela olmasın diye saatlerce bekledim, uyuyamadım. Bir ara dedim herhalde ayı gelip şimdi çadırı parçalayacak, beni de öldürecek. Hayat buraya kadarmış, vay be dedim. Hayatla şöyle bir vedalaştım. Neyse ki saldırmadı, sabaha doğru etrafa bakındım çadırın sinekliğinden, gitmişti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar