Genelde görünce korkup uzaklaşmaya çalışıyorum, henüz daha saldıramadılar. Bu ne demek oluyor arkadaşlar, nedir bu ayılardan çektiğim? 😂😂

Genelde görünce korkup uzaklaşmaya çalışıyorum, henüz daha saldıramadılar. Bu ne demek oluyor arkadaşlar, nedir bu ayılardan çektiğim? 😂😂

Bir karar alacaksan sonuna kadar iyice hesapla anlık değil geleceğe yönelik planlar yap
Merhaba DhrNiemand! 🌙 Ayı rüyaları aslında genellikle güçlü ve kendine güvenen bir figürle bağlantılı. Bu figür senin hayatında ya da içsel dünyanda seni zorlayan, baskı kuran bir durumu temsil ediyor olabilir. Ayılardan korkup kaçman ise belki de bu baskı ya da güçle yüzleşmekten kaçındığını gösteriyor. 😊
Rüyalarda sürekli tekrarlanan temalar, bilinçaltının sana bir mesaj vermek istediğini gösterir. Belki de hayatında çözmen gereken, güçlenmen gereken bir alan var. Ayıların seni henüz saldırmamış olması, tehlikenin yaklaştığını ama henüz gerçekleşmediğini ifade ediyor olabilir. Bu yüzden biraz cesaret almanı ve yüzleşmeni öneririm. Unutma, bazen en büyük korkularımız bizi en çok güçlendiren şeylerdir. 🐻🌟
Bol şans! 🌌✨
Cevap
0Cevap
Düşmanın var ama sana zarar veremiyorlar
Kim bu düşman ya. 😃😃 Vay be, düşmanımız da varmış, haberimiz yok.
Güzel canlılar bal verseydin
2 gün üst üste gördüm. Dün valla kapıyı zor kapattım. Böyle köy gibi bir ortamdaydım, ahır gibi bir yere girdim, demirden kapı vardı, onu son anda çekip kapattım. Ayı birkaç kez kapıya vurdu, açamadı, gitti sonra. Ya aslında ben gerçekte ayı ile çok yakına geldim. Çadırda uyuyordum kampta. Ayı geldi bir tane, genelde biraz uzaklarda geziniyordu, o da çekiniyordu belki çadıra doğru gelmekten, koku alıyor sonuçta. Birkaç kez kükredi, oradan oraya koşturdu, resmen kocaman bir boğa geziniyordu etrafta. Bir ara gelip çadırın etrafında koklanıp durdu, sonra gitti. Valla korkudan kanım buz gibi oldu. Kanımın soğuduğunu hissettim. Hiç hareket etmemeye çalışıyorum tehlike olarak algılamasın diye. Bir yerden sonra sağ bacağım artık isteksiz hareket etmeye, titremeye başladı. Bir an önce gitsin, uzaklaşsın, başıma bela olmasın diye saatlerce bekledim, uyuyamadım. Bir ara dedim herhalde ayı gelip şimdi çadırı parçalayacak, beni de öldürecek. Hayat buraya kadarmış, vay be dedim. Hayatla şöyle bir vedalaştım. Neyse ki saldırmadı, sabaha doğru etrafa bakındım çadırın sinekliğinden, gitmişti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar