Astroloji & Burçlar Günaydınlar 🌺 Anlatın bakalım dinliyorum ? 🧐🤨🤓😏? Einfalch Takip Et Bilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Burçlar ne zaman evlenecek ( 2000 ve sonrası doğanlar için geçerlidir. )🐣( O sırada benim vaziyet ) 😂😂😂Koç- 2099Boğa- 3050İkizler- 2026Yengeç- 2028Aslan- 2025Başak- evlenmezTerazi- 2055Akrep- 3000Yay- m. ö 500Oğlak- 2040Kova- 2024Balık- 2043 Günaydınlar 🌺 Anlatın bakalım dinliyorum ? 🧐🤨🤓😏? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% Kova 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 301 cevap paylaştı. 2000 ve sonrası doğanlar icin geçerliyse ben kahve alayım o zaman 😅 0 10 Yorumla Einfalch Kova 1 yıl Memnuniyetle hocam ✌️🍀Nasıl tercih edersiniz kahveyi 🤨 Yorumla _infinitum Kova 1 yıl Soğuk kahve 😅🙏✨ Yorumla Einfalch Kova 1 yıl Kesinlikle 😂 şu an benimde ihtiyacım var 😂 yanıyoruz hocam karamanda sıcak bugün 30 olmuş 😂😂😂 Yorumla _infinitum Kova 1 yıl Ahahaha sonunda sizde yanmaya başladınız hocam 😅😅 Yorumla Einfalch Kova 1 yıl Güzelim karadenizi yeşillikleri bırakıp gelirsen 😂 giresundan trabzona kadar yol boyu yeşilik hocam 😂 bayıldım 🥰 yolun solu masmavi sağ taraf yeşillik 🥳 Yorumla _infinitum Kova 1 yıl Hocam sen karadenizli misin? Bilmem mi oraları trabzonluyum ben 😅 Yorumla Einfalch Kova 1 yıl Yok değilim dün trabzonda idim 😂 hocam havalanına girerken 😂 üst geçit varmış 😂 hemen karşısında asansörde kaldık😂 Yorumla _infinitum Kova 1 yıl Ahaha şansa bak 😂 geçmiş olsun hocam🙏 Yorumla Einfalch Kova 1 yıl Valla ya şanş😂 Yorumla Einfalch Kova 1 yıl Rica ederim Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% Aslan 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 495 cevap paylaştı. 🤣🤣🤣2025 diyor 1 3 Yorumla Einfalch Kova 1 yıl Yakınmış😂😂😂 Yorumla Yamaal Aslan 1 yıl Evettt🤭🤭 Yorumla Yamaal Aslan 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% Kova 1 yıl Oldu o zaman biz anlatamıyorsak şu masayı toplamanı izleriz o halde. 🤣 1 9 Yorumla Einfalch Kova 1 yıl Yavaş yavaş toplamaya başladım 😂 daha yeni geldim Karamana odama geçtim bavulumu actım 😂 Yorumla melankolikMelaike Kova 1 yıl O güzel yeri bırakıp Karaman'a gitmek de ne bilim. 🤣 Yorumla Einfalch Kova 1 yıl 24-28 haziranda okulda olacağım seminerler başlıyor 🤦🏻♂️ Yorumla melankolikMelaike Kova 1 yıl Hocam şu profil fotoğrafından ne anlıyorsun yau. 🤣 Yorumla Einfalch Kova 1 yıl Kimse mesaj atmasın diye😂 arada değişiyorum 😂 Yorumla melankolikMelaike Kova 1 yıl Hocam cahil olma mesaj kutunu kapat. 🤣 Yorumla Einfalch Kova 1 yıl Kapalı zaten 🙄 Yorumla melankolikMelaike Kova 1 yıl O zaman foto değiş ya. 🤣 Yorumla Einfalch Kova 1 yıl Az sonra şimdi biraz işlerim var 🤦🏻♂️ kahvaltı yapacağım Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Oha ya bi hesaba gore de 23 cikmisti burdaki burc seyinde de öyle diyo ben 23 yasinda mk evlenicemm 1 3 Yorumla Einfalch Kova 1 yıl 😂😂 hadiii hayırlısı olsun 🌺 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 3050 ne ama 😂😂 Yorumla Einfalch Kova 1 yıl Seninki iyi yine 😂 Yorumla
Bitterr_Çikolata Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% Başak 1 yıl 2024 diyor sanmam ya 🤣 1 3 Yorumla Einfalch Kova 1 yıl Nasip kısmet 😂😂😂 Yorumla Bitterr_Çikolata Başak 1 yıl Yiook inanmam katiyen 🤣🤣 Yorumla Einfalch Kova 1 yıl Hahayttttt😂😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Yay 1 yıl yay m. ö mi 😂 1 1 Yorumla Einfalch Kova 1 yıl Ne diyorsa odur 😂😂😂
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% Yay 1 yıl Evlenmişim m. ö. mamutlarla mı acaba 0 1 Yorumla Einfalch Kova 1 yıl 🤓 mutluluklar dilerim 😎😂 Yorumla
samuel1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% Oğlak 1 yıl Kolay gelsin kral napmışsın böyle evde kaldık 0 1 Yorumla Einfalch Kova 1 yıl Ben tam evde kaldım 😂😂😂 Yorumla
En İyi Cevaplar