Astroloji & Burçlar Güzel şeylerle gelir misinizzzz? Zeywzeywzey Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl İçinizde kalbi güzel ileri görüşlü biri yok mu yau 🥺💖 Güncellemeler1 yıl Aa bi bakıverin bea Güzel şeylerle gelir misinizzzz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Apocaliptik Takip Et Guru Yaş: 36 Kova 1 yıl Sol kosede içindeki sıkıntıdan seni çıkaracak bir yol ayrımı var 2 yol ayrılıyor bak umarım doğru yolu seçersin 0 1 Yorumla Zeywzeywzey Balık 1 yıl Allah bilir hangisi. Ben de hep yanlışı seçerim Yorumla
İremxixoxo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Akrep 1 yıl Ooo kısmet görüyorum 0 28 Yorumla KingNothing01 Balık 1 yıl Beni mi gördün 😂 Yorumla İremxixoxo Akrep 1 yıl Sen misin o kişi olabilir bak Yorumla KingNothing01 Balık 1 yıl Yap şu işi sana profesyonel fal cafe açayım 😅 Yorumla İremxixoxo Akrep 1 yıl Geliyor bir bağlama büyüsü o zaman djdjd Yorumla KingNothing01 Balık 1 yıl Hadi güveniyorum sana 🫶 Yorumla Zeywzeywzey Balık 1 yıl @KingNothing01 😄😄 noluyo Yorumla İremxixoxo Akrep 1 yıl O iş bende djdj Yorumla Zeywzeywzey Balık 1 yıl Koz ne diysoun 😂😂 Yorumla KingNothing01 Balık 1 yıl @Zeywzeywzey hayırlı bir iş inşallah Yorumla Zeywzeywzey Balık 1 yıl Yazamadım korkudan 😂😂 Yorumla İremxixoxo Akrep 1 yıl Sus kız kısmet buldum sana djd Yorumla KingNothing01 Balık 1 yıl @Zeywzeywzey korkma aşk geliyor 😅🥰 Yorumla Zeywzeywzey Balık 1 yıl Bula bula jokeri mi buldun Yorumla Zeywzeywzey Balık 1 yıl Napcaz hastane mi patlatcaz djdkslsö Yorumla KingNothing01 Balık 1 yıl Joker seni seviyor @Zeywzeywzey 😅 Yorumla İremxixoxo Akrep 1 yıl Jdjdkdkd bebiş oltayı attım bu geldi kısmetin bu çıktı napak Yorumla KingNothing01 Balık 1 yıl Şu feleğin tekerine çomak sokarız belki 😂 Yorumla Zeywzeywzey Balık 1 yıl @KingNothing01 oo tamam hemen harley quenn olacağım 😘😘 Yorumla Zeywzeywzey Balık 1 yıl @KingNothing01 çilekli pudingim💋 Yorumla İremxixoxo Akrep 1 yıl Mutluluklar diliyorum bebişler💅 Yorumla KingNothing01 Balık 1 yıl İçinizde kalbi güzel biri yok mu demişsin bak hemen dileğin gerçekleşti 🫶 Yorumla Zeywzeywzey Balık 1 yıl Bağlama büyüsü hızlı tuttu desene 😄 Yorumla İremxixoxo Akrep 1 yıl Büyülerim tutar xjxjdjd Yorumla KingNothing01 Balık 1 yıl @iremxixoxo büyüne sağlık 🫶@Zeywzeywzey benim aşk kuşum ❤️🥰 Yorumla Zeywzeywzey Balık 1 yıl @KingNothing01 🥶 Yorumla KingNothing01 Balık 1 yıl @Zeywzeywzey noldu bebiş? Yorumla Zeywzeywzey Balık 1 yıl @KingNothing01 bi üşüme geldi Yorumla KingNothing01 Balık 1 yıl @Zeywzeywzey yakarım bu şehri sen üşüme yeter 😈🥰 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sol kosede içindeki sıkıntıdan seni çıkaracak bir yol ayrımı var 2 yol ayrılıyor bak umarım doğru yolu seçersin
Allah bilir hangisi. Ben de hep yanlışı seçerim
kötü duruyor
Ooo kısmet görüyorum
Beni mi gördün 😂
Sen misin o kişi olabilir bak
Yap şu işi sana profesyonel fal cafe açayım 😅
Geliyor bir bağlama büyüsü o zaman djdjd
Hadi güveniyorum sana 🫶
@KingNothing01 😄😄 noluyo
O iş bende djdj
Koz ne diysoun 😂😂
@Zeywzeywzey hayırlı bir iş inşallah