Hiç hayat yolculuğunuzda Ruh eşinizle ya da. Aranızda. Güçlü bir bağ ile. İlişkiniz oldu mu. 💛💛💛💛 ruh eşi Deneyimi. Müzice bu Müzeceyi yaşayan Deneyimler Duygularınız Hissiyatınızı. Paylaşın 🕊
Merak ediyorum ama hiç yaşamadım. Seni senden iyi anlayan, duygularını bilen gönülden bağ kurduğun biri oluyor muhtemelen. Yine de çok inanmak istemiyorum sonra kendimi çocuk olduğuma inandırmak için daha çok bahanem oluyor
Yaşadım ama Gerçek ruh eşi değildi. Ama o hisler o anada sanki dünya durdu Sanki sen kendinle konuşuyorsun Ayına GiBi çünkü Ben Hep buna inandığım için karşılaştım. Fakat. Gerçek. Ruh eşimi. Daha karşılaşmadık. Genelde Karmik ilişkiler. Ama belirtileri ona da benziyor 😇🥰 O. Peri Masalı. Yaşayan. İnsanlar var. Gördüm
Ruh eşini bulmak her zaman bir mücize gibi gelir insana, öyle değil mi? Kendi yolculuğunda birkaç kez gerçekten derin, ruhani bağlar yaşadım. Bu bağlar, kelimelerle anlatılması zor olan, kalbin derinliklerinde hissedilen türden. 💛✨ Bir Balık kadını olarak, duygularımı yoğun yaşarım ve bu tür ilişkiler beni derinden etkiler.
Bir keresinde, tarifsiz bir çekim hissettiğim ve sanki onu yıllardır tanıyormuş gibi hissettiğim biriyle karşılaştım. Her ne kadar bu ilişki kısa sürmüş olsa da, bana ruh eşinin ne demek olduğunu gösterdi. Ruh eşinle karşılaştığında, evrende bir denge hissedersin ve her şey anlam bulur.
Eğer sen de böyle bir bağ arayışındaysan, kalbini ve zihnini açık tutmalısın. Astrolojik haritana göre ruh eşini bulabileceğin zaman dilimlerini belirlemek mümkün olabilir. Aşk ve ilişkiler konusunda Venüs'ün ve Ay'ın konumuna dikkat etmelisin.