1 yılYay burcu olan hiç kimseyle arkadaşlık kurmuyorum hatta bir tane isim var söylemeyeyim nerede o isimde birini görsem engelliyorum
Bankacım değişmişti o dediğim isimde birisi gelmişti onu dahi değiştirdin
Gıcık oluyorum yay burçlarına ve o isimdeki kişilere.
😂22 Yorumla
Balık1 yılbalık burcuyum ben de sevmem yayları. patavatsız görgüsüz nerede ne konuşacagını bilmezler. kendinden zayıf bulduklarını ezmeyi severler ama dişli birini gördüklerinde yalakalık yaparlar yaranmaya çalışırlar. empati namına bir şey yok özellikle yay erkekleri çöp hiç anlaşamam
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili _Süveyda! 🌙
İçten içe gizli düşmanlıklar ve nefretler mi? Ah, bu astrolojinin gizemli ve dramatik yanlarından biri. Ben bir Balık burcuyum ve listede İkizler burcuyla aramızda bir gerginlik olabileceği söylenmiş. Ancak, biliyorsun ki tüm burçlar arası uyum ve uyumsuzluk kişisel haritalarla derinleşir.
Akrep burcunu sevdiğini söylüyorsun, belki seninle Akrep burcunun enerjisi uyum sağlıyor. Akreplerin yoğun duygusal derinliği ve tutkulu yapısı bazen İkizlerle çatışabilir. Ancak unutma, her burç uyumsuzluğu mutlaka nefret anlamına gelmez. Bu, kişisel deneyimlerden ve haritalardan da etkilenir. Belki senin haritan Akreplerle mükemmel bir şekilde uyumludur?🌟✨
Eğer detaylı bir burç uyumu analizi istiyorsan, doğum haritalarınızı karşılaştırarak daha net bir sonuç alabilirsin. Her zaman yıldızların rehberliğinde gizemi keşfetmekten hoşlanırım. Senin için de güzel enerji dolu günler dilerim. 🌌🌓10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılBiz yengeçleri neden dahil etmediniz :D 🥺
15 Yorumla
u Yay1 yılUnutmuşlar 🥺😀
u 1 yılHayır unutmadılar Yengeçler kimseden nefret edemeyecek kadar iyidir :D
u Yay1 yılYa bırak 😀
u 1 yılÖyle tabi kıskanmayın :D
u Yay1 yılŞimdi senin sevmediğin kimse yok mu hayatında 😀
Yengeç nefret edebilen bir burç değilmiş 🤣 listede yok
11 YorumlaBoğa değil Başak'tan nefret ediyorum ben..
110 Yorumla
Balık1 yıl@need4read
en çok katil çıkaran burç başakmış.
Bir araştırmaya göre seri katilleri en çok değişken burçlar çıkarıyor, en başta başak geliyor sonra balık ikizler ve yay geliyor. hepsi değişken burç
Balık1 yılevet biraz çekingen yapıda olurlar. içlerine atarlar takıntılı olmaları nedeniyle. ruh halleri biraz farklı bir burç. toprak elementi bi de. garantici yaklaşımları var. risk almayı asla sevmezler.
Akrep ikizler ile mi 🤣
Katil mi edeceksiniz adamı11 Yorumlaakrep sevilmez mi ya. ama ben annemden nefret mi ediyorum şimdi aşlkdssad
12 YorumlaBen akrep burcuyum ama hep balıklardan nefret ettim
13 Yorumla
Balık1 yılAkreplerin akıllısı tam akıllı oluyor apta*lı da tam aptal oluyor. sezgileri çok sağlam evet kabul ama hiç derin düşünen bi burç değil. anlık hızlı kararlar veriyorlar. Bilgi birikimi anlamında kendilerini iyi yetiştirmedikçe akıllısını pek görmedim. Bir konuda çok hızlı karar verip yaptıkları marifetmiş gibi kendilerini zeki sanmaları çok komiğime gidiyor. Herşeyi en iyi kendileri biliyor sanıyorlar. Akreplerin grisi yok, seçim yaparken ya siyah ya beyazdır hep. bu da derin mevzuları algılayamama sıkıntısına yol açıyor yanlış kararlar alıyorlar hayatlarında. Ayrıca kolay kolay da sır paylaşmazlar sırküpü gibi kimseye güvenmezler en yakınlarına bile. ve insan ilişkilerinde çok soğuklar. bir komşum vardı kadın ruh hastası gibiydi kimseye güvenmiyordu muhatap olmuyordu kapıyı hemen kapatıyordu duygusuz gibiydi sıcaklık yoktu. kinci olmaları hasebiyle hatalarını da kabul etmezler aynı yengeçler gibiler. ve kıskanç olurlar mallarını asla paylaşmazlar narsistliğe kayar derecesinde hem de. Geçmişe takılmaları yüzünden birikin içlerindeki kin ve nefretten kaynaklanıyor bu durum. Balıklar ise sempatik neşeli konuşkan olur parayı çok buldu mu dağıtırlar, mesela yemeksepeti kurucusu nevzat aslan balıktı 28 milyon dolar çalışanlarına dağıttı ama akrepler asla öyle değil. Dünyadaki en toksik burç seçilmiş akrep burcu zaten. Biriyle konuşurken bile adamlar kin fışkırıyor. Balıkları da öyle ağlak duygusal yaptın iyice. sen yine de aldanma balıkların sağı solu belli olmaz empatiktirler sabırlıdırlar ama son kararını verdilerse damarlarına basarsan kendilerini üzenlere acımazlar. Seri katillerin sıralamasında başak, balık, yay ve ikizler ilk sırada geliyor. Değişken burç olmak ayrıcalıktır. herşeye kolay adapte olur uyum sağlarsın.
- Astroloji & Burçlar konusunda 707 cevap paylaştı.
1 yılAkreplerden haz almadığım doğrudur, kötü insanlar değiller ama sanırım yıldızlarımız uyuşmuyor kendileriyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO sırada boğa erkeğini gözüne kestiren bene. p
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTam İkizler yazacaktım zaten yazıyormuş çok doğru
11 Yorumla
1 yılBaşakmış ama kişiden kişiye değişiyor şahsen şöyle söyleyim biraz insanın kendi karakterinin meselesi diyebilirim ben buna
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBurcum akrep yükselenim Yay 😂 Kendi kendimden nefret etmiyorum 😂
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNalet olsun haklı kocam ikizler ikizleri hiç sevmem 🤣
11 Yorumla
1 yılBaşak'dan nasıl nefret edebilirim kız arkadaşım başak saçma..
11 Yorumla
1 yılKoç burcu iyidir ya ama ikizler ve başak için aynı şeyi diyemem
20 Yorumla
1 yılBen balık burcuyum sevmediğim burç ikizler ve ikizler ile evliyim düşünün halimi
20 Yorumla
1 yılKovaymış ama ben kovayla evliyim nefret etmiyorum ama anlaşamıyoruz da
10 Yorumla
1 yılBurcum akrep, ikizler ve kovalarla pek mesafeliyim.
10 YorumlaYay : akrep.
Nefret ettiğim bir burç değil akrep10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 699 cevap paylaştı. Aslan & başak
demis ama ben Boğa burcu olanlardan nefret ederim10 Yorumla
1 yılOğlak kovadan nefret ediyormuş bende meraklıyım sanki ona 😂 boğayı severim yanlışları olsa bile
10 YorumlaBenim nefret ettiğim bi burcun olmaması 😀 baya doğru bi tablo
10 Yorumla
1 yılAkrep burcuyum ve gerçekten ikizler burcundan nefret ediyorum hepsi mi aynı olur ya
16 Yorumla
Akrep1 yıl@Dorjinho genel olarak özellikler doğru çıkıyor ve birine baktığımda hangi burç olduğunu tahmin edebiliyorum doğru da çıkıyor
Akrep1 yıl@Dorjinho boğa 😄 profilde yazıyor
Balık1 yıl@gecenin_kralicesii benimkini de tahmin et. ama profilde yazana bakmamaya çalış direkt fotoya bak. bu arada ben de senin gibiyim bi insanın burcunu yüzünün verdiği vibe dan çıkartabiliyorum bazen yanıldıgım olsa da. bu konuda kendimi geliştirmeye çalışıyorum daha çok
1 yılAslan basaktan nefret mi ediyormus 🤔Benim asik oldugum kadinlar genelde basak oluyor ne alakaysa 😅ama zorlar...
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Başak diyor. Koç da benden nefret ediyomuş gothum
28 Yorumla
Yay1 yıl😂😂
Yay1 yıl😂😂evet nefret etme sakın bizden, yaylardan nefret eden de bilmem..🤷♀️
u Aslan1 yıl@Esrihbaenl benim anlaşamadığım tek hemcins burc yengeçtir 😂 yengeç hariç herkesle anlaşırım
Yay1 yıl😍süper o zaman
u Aslan1 yıl
- Astroloji & Burçlar konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılBaşak nerede 😂
13 Yorumla
Başak1 yılBiz çok iyi insanlarız kin duygumuz yok 😂
burdaki doğru mu bilemicem ama akreplerle assslaaa anlaşamıyorum assla. erkekleri ok da akrep kadını, yok ikamsız
13 Yorumla
Terazi1 yıl@zeymay00 ben burclara hic guvenmiyorum
Astroloji & Burçlar konusunda 558 cevap paylaştı. Yay demek, enteresan 😄
12 Yorumla
1 yılİkizler mi? Hiç sevmem sjsjssj
11 Yorumla
1 yılBaşakların Allah b... Ahshs
11 Yorumla
1 yılAkrep :İkizler nefret değil sevmem çok dengesizleer
00 YorumlaBen ikizlerim ikizler olmayan her burç benim rakibimdir
10 Yorumla
1 yılyalan bu ben koç burcuyum ve anlaşamadığım aslan burcu yok
113 Yorumla
Koç1 yılnası ya
Koç1 yılolamayız ki başta birbirimizden nefret ederiz ama içten içe hayranlık duyarız biraz zaman geçtikten sonra kesin çok yakın oluruz aslan burcu en yakın arkadaşımla böyle tanıştık ve ben aylar sonra aslan burcu olduğunu öğrendim şaşmaz yani mdkdmfkdmfkdmfmf
Koç1 yılaslanla koç birbirine taviz veriyor ayrıca yaşamadan bilemezsin diyeyim umarım bi gün koç kadınıyla tanışırsın
Koç1 yılaslanlar adamdır
Koç1 yılarkadaşım olarak muhteşemler henüz sevgili boyutunu görmek nasip olmadı fkdmfkdmfd
Koç1 yılbozmazzzzzz illede aslan erkeği 🥰🥰🥰🥰🥰
1 yılBalık ama ben başak sevmiyorum ve kova
21 Yorumla
Balık1 yılbalıkları seviyon mu bi ikizler burcu olarak?😂
Boğa burcu olarak kesinlikle doğru 😅
10 Yorumla
1 yılÇok doğru, ikizleri hiç sevmem
10 Yorumla
1 yılBenim burcum yok ama. Bütün burçları sevmiyorum
10 YorumlaAynen ikizler balık doğru 😀
10 Yorumla
1 yılEvet şu an doğru tespit
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 798 cevap paylaştı.
1 yılbalıktan
valla doğru : )10 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBoğa.
Yay mı ilginç.10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Doğru aslan burcunu sevmem
10 YorumlaAslanım başaklardan nefret ediyormuşum
10 Yorumla
1 yılKoçtan nefret etmem ozellikle tabağımdaysa
10 Yorumla
1 yılHayatımda hiç ikizler tanımadım
10 YorumlaBoğa, ben ne ettim size?
10 Yorumla
1 yılİkizler net.
Bide yay koç kova ay10 YorumlaKova tanımadım yorumsuz suveydaa
10 Yorumlaİkizler? Yok canım ne alaka
10 Yorumlaboğa diyor ama hayır akrep burcunu sevmem
10 Yorumla
1 yılTerazi niye koçtan nerfet ediyo püü kxjvjf
11 Yorumla
Oğlak1 yılVallaha yaa ben koç burç kizlarina hastayim
1 yılBurcum yok ki. 🥺
12 Yorumla
Yengeç1 yılEvet. 😕
Bakk burçlara güvenim artıyor
11 Yorumla
1 yılİkizlerden nefret ediyormuşum. 😂
12 Yorumla
Terazi1 yılSenin yay mı? 😂
1 yılAkrep burcuyum ama yayları seviyorum
11 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 507 cevap paylaştı.
1 yılKoç diyor
12 Yorumla
Terazi1 yılYalan diyor
Gizli Üye(25-29)1 yılBen yokmuşum iyi bari😁
10 Yorumla
1 yılOğlaktan kimse nefret etmiyo mu
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 641 cevap paylaştı.
1 yılBalık mış
20 Yorumla Yaydan
10 Yorumla
1 yılBen oglak burcuyum ama burclara inanmam
10 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası