Astroloji & Burçlar Burçlara inanıp inanmaman önemli değil, burcunu değiştirecek olsaydın hangisi olmasını isterdin? hepmeraktanyha Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Şimdi gelir ben inanmıyorum böyle canım saçma şeylere diyenler o yüzden inanıp inanmaman önemli değil cicim 😋 Güncellemeler+1 yıl Süper soru💃🏻🥳🔥 Burçlara inanıp inanmaman önemli değil, burcunu değiştirecek olsaydın hangisi olmasını isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 306 cevap paylaştı. Memnunum aslinda, ama sadece o ozellikleri tasimiyorum. Her burctan karisik var gibi. Sikinti orada. 1 0 Yorumla
hayatinirvanasi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Balık +1 yıl Burç seçme hakkım olsa yine ve yine balık burcu olmak isterdim. Canım burcum beniimm🤭 2 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yengeç +1 yıl Böyle yengeç olarak iyiyim. Burçlara göre yaşamıyorum hayatı evet. 1 0 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% Oğlak +1 yıl Şimdiye kadar toprak gurubuydum biraz su grubu olayım artık çamurdan bişeyler yaparım. 😄 1 0 Yorumla
emirxxxyyy Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Koç +1 yıl Ben inanıyorum gayette severim burcumu ama bir akrep isterdim 1 0 Yorumla
geeceemaaviisii Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% Aslan +1 yıl Burcum Aslan aslan olmayı tercih ederim 1 0 Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Akrep +1 yıl Burcumdan memnunum. Ama degistirsem koç olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Memnunum aslinda, ama sadece o ozellikleri tasimiyorum. Her burctan karisik var gibi. Sikinti orada.
Burç seçme hakkım olsa yine ve yine balık burcu olmak isterdim. Canım burcum beniimm🤭
Böyle yengeç olarak iyiyim. Burçlara göre yaşamıyorum hayatı evet.
Şimdiye kadar toprak gurubuydum biraz su grubu olayım artık çamurdan bişeyler yaparım. 😄
Ben inanıyorum gayette severim burcumu ama bir akrep isterdim
Aslan burcu olmayı isterdim
Burcum Aslan aslan olmayı tercih ederim
Burcumdan memnunum.
Ama degistirsem koç olur
Ben memnunum