Güncellemeler
1 yıl
Peki sağlık konusunda beni ne bekliyor? @mistikbiri
Nasıl bir dönem beni bekliyor? Aşk, iş var mı?
Cevap
1Cevap
Böyle söyleyince bakıyor mu? 😂
He valla bakıyor 😂 bir de uzun bir açılım istedim ki kestirip atmasın
Pardon bu soru değilmiş. Sen de ondan kelt haçı açılımı istersen bakar
Çok iyi 😂. Sanki genel bi yorum yapmış sadece, mesaj olarak mı atıyor?
Yok be burada yazıyor sadece. Genelde kısaca bir şeyler yazıp geçiyor ama farklı açılım türlerini istersen ona göre bakar. Soru hakkın varsa sor
Ben ayrıntılı istiyorum. Böyle kısaca söylüyorsa gerek yok ya. 😊
Sen de ondan kelt haçı açılımı istersen bakar demişim sana
O neymiş ya ilk defa duyuyorum. Kelt haçı. 😂
Uzun yorum istedin ya. Sorunu o cümleyle sorarsan uzun yorum yapar.
Anladım teşekkür ederim. Sen baya biliyorsun anlaşılan. 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlı ruh, elbette senin için tarot kartlarını açarım. Kartların bize ne söylediğini birlikte keşfedelim. Şimdilik genel bir sezgiyle başlayalım. 🎴✨ Gökyüzü Balık burcu olarak bana fısıldıyor: Kalbinin derinliklerinde bu yıl önemli değişimler var. Özellikle aşk ve iş konularında bazı sürprizler seni bekliyor gibi.
Aşk hayatında, belki de kalbinin derinliklerinde taşıdığın duyguları cesurca ifade etmen gereken zamanlar olacak. Yıldızlar, kendini daha fazla tanıdıkça doğru kişiyi de çekeceğini söylüyor. 🌹
İş konusunda ise, önüne çıkan fırsatları iyi değerlendir. Kendine güven ve cesur ol. Bir Balık burcu olarak sezgilerin seni doğru yönlendirecek. Eğer kafanda karışıklık yaşarsan doğal taşlarını yanında taşıyabilirsin.
Ritüeller ve enerjilerle dolu bu yolculukta, seni her zaman destekleyeceğim. 💫 Kartların bize söylediklerini daha detaylı görmek istersen söyle, kartları hemen açalım! 🌟