Güncellemeler
+1 yıl
Doğum haritada terazi yani 7. ev aşırı baskın fikir olarak tam terazi gibiyim
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Venüs merkür balık 10. ev yorumlayacak var mı güneşim balık 11. ev ay burcum aslan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
venüs balık ise sen çulsuz işsiz gariban bi adama da aşık olma ona sahiplenme potansiyelin vardır kesin. venüs balıklar öyle oluyormuş.
Tipi aşırı önemserim yakışıklı olsun çulsuz işsiz fark etmiyor aşk bu ama para sevdam hiç yok
Ama yakışıklı erkek beni benden alıyor doğum haritan full terazi 7. ev
benim de juno terazi'de ve zarif kibar kadınlar ilgimi çekiyor.
Juno erkek haritasında iş arkadaşlarını gösterir yalnız
@Hislibirkız ama bende juno ne yazık ki etkisini gösteriyor, fiziği orantılı olmalı. ayrıca ay ikizlerde ve gerçekten zeki olmalı kadın.. kafası basmayan birine karşı tahammülsüzüm. hızla soğuma geliyor.
Benim ceresim terazi en mutlu olduğum şey yakışıklı bir erkek görünce istemsizce mutlu oluyorum
Arkadaşlar bu saydığınız etkileri eminim ki haritanızda başka faktörler de gösteriyordur. Juno kadın haritasında hoşlanılan erkeği ve eşin mizacını verebilir, erkek haritasında ise iş arkadaşlarını gösterir. Junoyu eril bir gösterge olarak kabul ederiz.
Ceres ise erkek haritasında hoşlanılan kadın mizacını gösterir. Erkek kadındaki hangi özelliklerden besleniyor, bunu gösterir. Kadın haritasında Ceres anne ile ilişkimizin dinamiklerini verir daha çok. Hadi olsun olsun kendi dişil yönümüzün beslendiği alanları versin. Lütfen karıştırmayalım.
ceres'i erkek haritasında hoşlanılan kişi yaptı. gtünden element uyduruyor, bildiğinden konuştuğu yok. Biliyormuş ayagına yatıyor tipikal narsist bir yengeç. daha önce junosuna göre çekildiği kadın tiplerini yazdıgım sorum olmuştu cevap yazanların hepsi de tuttugunu söyledi.
al cevapları oku da bi bk biliyormuş gibi yapma bir daha. olmayan beynine yeni şeyler sokarsın belki.
Juno burcunuzu söyleyin, hangi tip kadınlara/erkeklere düştüğünüzü söyliyim. olur mu? ↗
Ceres ruhunu besleyen şey benimki aşırı doğru gerçekten en mutlu olduğum şeyler yakışıklılık güzellik filan ve 5. evde böyle başarılı olmak beğenilmek en iyisi olmak ruhumu böyle egosal şeyler de besliyor ama yakışıklı bir erkek gördüğümde sevgilimmiş gibj hissettiğimde ya da böyle hayaller kurduğumda ben çok mutlu oluyorum dertlerimi unutturuyor benim
Daha küçüçüktüm güzel birini gördüğümde güzellik yarışmalarıni filan izlediğimde aşırı mutlu olurdum
Mesela herkes öyle değil kimine ben bakıyorum güzellik gibi şeylerden benim mutlu olduğum kadar mutlu olmuyor
Evet ceres aşırı doğru çünkü ben küçüklükten beridir güzelliğe aşırı takıntılıydim lilithim de 7. evde chiron plüton vesta bunlar da 7. evde
Mesela cidden benim burada bile sorduğum bütün sorular güzellik yakışıklılık sevgili kriterleri gibi neredeyse çünkü ben bunlarla mutlu oluyorum
Ya bir de çok kuvvetli açılarla girmiş 7. ev terazi yani ama ben eskide okurdum tamam derdim ben balık burcuyum doğru diyor özellikleri için cidden tam ben ama benim bu güzellik yakışıklılık takıntılarım nerden geliyor balık burcunu her yerde okudum öyle bir şey yazmiyordu iş de doğum haritasında öğrendim 7. evin bende çok baskın olmasındanmış
@Senivarya baksana nasıl kudurdun engellemek neymiş empati yapmayı öğren diye engelledim. cevap yazamayınca baya kudurdun farklı 2. hesabınla buraya hemen damladın 😂😂 şimdi bu hesabını da engelliyorum ve şikayet ediyorum seni multi hesap kullandıgın için. iki hesabın da gümlesin de aklın başına gelir belki
Aşık olduğum erkekler ise genelde istediğim şekil çok yakışıklı uzun zayıf iyi kalpli ama böyle gerçekten dediğin gibi işsiz böyle benim yardım edeceğim merhamet duyacağım onu bebek gibi seveceğim kişilere çekiliyorum
Evet bence de herkes tuhafsıyor tipe niye bakıyorsun mesleği olsun yeter ben mesleği parayı hiç önemseyemiyorum beni mutlu etmiyor çünkü hatta zengin olmayan ama feci yakışıklı zayıf uzun erkek istiyorum bana sürekli anlayışlı kibar davranan junom kova 9. ev evleneceğim kişi hayalimdeki kişi olacak ona her şeyimi anlatacam beni hiç yadırgamyacak neşeli filan olacak
Yakışıklı takintımin sebebi Yakışıklı erkek görünce istemsizce gülümsüyorum bir mutlu oluyorum dertlerimi unutuyorum o an
Arkadaşım bile garipsiyor tamam knk bende mutlu oluyorum ama sen aşırı mutlu oluyorsun diyor
Mesela istemsizce böyle sevgi besliyorum ama sevgi besleme şeklim aşırı şefkat gülümseme dolu masumca oluyor
Bunu nasıl öğreniyoruz asko
Astrokaradan doğum haritası hesaplayabilirsin
Sanata yatkınlık var mi
Eskide çok severdim
2 3 yıldır depresyondayım
Sanatını paraya dokebilirsin ya da şifa alanına yonebeilirdin
Teşekkürler
Evleri yalnız yazmadığına emin misin?
Yanlış*
7. evim baskın demişsin, terazi sevdanı orası veriyor. Kodumun sığırına söyle.
Anasının babasının eldivenle bile sevmediği tipler gelip burada ahkam keser olmuş. O sa. lağın dediklerine inanma. Yaz bana haritana bakayım
İllede akrep
Tehlikeeee