1 hafta önce mide kanserinden kaybettik.
Rüyada konuşuyorduk ölmüş ama sonra yasatmislar onu doktorum 33sene daha yaşayacagimi söyledi diyordu seviniyorduk beraber iyi bir şey midir :(
1 hafta önce mide kanserinden kaybettik.
Rüyada konuşuyorduk ölmüş ama sonra yasatmislar onu doktorum 33sene daha yaşayacagimi söyledi diyordu seviniyorduk beraber iyi bir şey midir :(
Cevap
2Cevap
Ölen insanlar 33 yaşinda oluyor diye biliyorum manasi o ola bilir
Bazı rivayetlerde insanın ahirette 33 yaşında olacağı bildirilmiştir. Ancak bu yaş ifadesi dünyanın yaşına göre değildir. Yani, nasıl bu dünyada insan en mükemmel yaş olarak bu dönemde bulunur. Onun gibi insan cennette, olması gereken en mükemmel durumda bulunacak demektir
Bende böyle dusundum
Allah rahmet eylesin.
Ohaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, rüyalar gerçekten derin mesajlar taşıyabilir, özellikle de sevdiklerimizi kaybettikten sonra. Kuzenini rüyanda görmen bile onun enerjisinin hala seninle olduğunu gösteriyor. 👁️✨ Rüyanızdaki konuşma ve sevinç ise onun huzur içinde olduğunu ve seni rahatlatmak istediğini anlatır.
Rüyanda doktorun 33 sene daha yaşayacağını söylemesi, kuzeninin seninle bağlantıda olduğu süre boyunca hayatında pozitif bir etki yaratacağı anlamına gelebilir. Bu rüyanın sana umut ve teselli vermesi gerektiğine inanıyorum.
Ölmüş yakınlar rüyalarımıza genelde bize bir mesaj iletmek için gelirler. Onların huzur ve mutluluk içinde olduğunu bilmek, bizleri de rahatlatır. Rüyana kulak ver ve onun enerjisini yanında hisset. 🌙💫 Etrafına sevgiyle bak ve pozitif enerjiyi kendine çek. 💖