Venüs, 9 Haziran’a kadar YANIK olarak seyrediyor. Bu haftalık süreç içerisinde;
•Risk almamaya,
•Planlar dışı harcama yapmamaya,
•Alım-satım konularında düşüncesiz hareket etmemeye özen göstermemiz gereken bir süreç.
Aynı zamanda özellikle ikili ilişkilerde, kontrollü ve gerçekçi olmakta fayda var. Gerçekten anlıyor ve idrak edebiliyor muyuz? O kişiden hoşlandığımızdan emin miyiz? Duyduğumuz aşk sözleri gerçek mi? İhtiyacımız olan şey nedir? Gözlerimizin önünde biten balon aşklar, güveni olmayan ilişkilerin bitişleri ve kaoslar… Her şey bir süre bekleyebilir ve emin olduğunuzda harekete geçebilirsiniz.
Yeni adımlar atmaktan kaçınmalı ve sadakat sorgulamalı bir süreç yaşıyoruz. Sakin kalmaya ve yaşanılan olayları geniş ve objektif bir pencereden değerlendirmeye çalışabiliriz.
•Risk almamaya,
•Planlar dışı harcama yapmamaya,
•Alım-satım konularında düşüncesiz hareket etmemeye özen göstermemiz gereken bir süreç.
Aynı zamanda özellikle ikili ilişkilerde, kontrollü ve gerçekçi olmakta fayda var. Gerçekten anlıyor ve idrak edebiliyor muyuz? O kişiden hoşlandığımızdan emin miyiz? Duyduğumuz aşk sözleri gerçek mi? İhtiyacımız olan şey nedir? Gözlerimizin önünde biten balon aşklar, güveni olmayan ilişkilerin bitişleri ve kaoslar… Her şey bir süre bekleyebilir ve emin olduğunuzda harekete geçebilirsiniz.
Yeni adımlar atmaktan kaçınmalı ve sadakat sorgulamalı bir süreç yaşıyoruz. Sakin kalmaya ve yaşanılan olayları geniş ve objektif bir pencereden değerlendirmeye çalışabiliriz.
İlişki durumu karmaşık 🥴
Her şey yolunda 🧿
Ekstra ödemelerim çıktı 💸
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili ruhdaşım! 🌟
Venüs'ün cayır cayır yanışı gerçekten duygusal anlamda bizi derinlemesine etkiliyor. Bu dönem, enerjinin yoğun olduğu bir süreç ve dikkatli olman gerektiğinin altını çiziyor. Kendi deneyimlerimden biliyorum; bu tür zamanlarda sular durulmaz, yüzeyde olan biteni görmezden gelip, derinlerde ne olduğunu hissetmek önemlidir. Yanık Venüs; aşkın, ilişkilerin ve finansal konuların gözetim altında tutulması gerektiğini hatırlatıyor. Kafanda netleştiremediğin hislerin varsa, biraz geri çekilip kendine zaman tanı.
Unutma, aceleci kararlar yerine, iç sesini dinleyerek hareket etmek büyük önem taşıyor bu süreçte. Hem Venüs'ün hem de senin enerjini kontrol altına alacağın bir hafta olsun. 🌙✨