Çok acil !!! Boğa burcu erkeği hakkında yardıma ihtiyacım var. Lütfen boğa erkeği ya da sevgilisi olanlar cevaplar mısınız?

Boğa burcu erkeği veya sevgilisi olan cevaplayabilir mi lütfen.. Eski sevgilim boğa burcu. İstemeyerek bir ayrılık yaşadık uzun zaman önce ve şu an hâlâ ayrıyız. Bana kırgın ve kızgındı, çoğu zaman sessiz kalmayı tercih etti yani belirsizdi her şey konuşmak istemiyorum dedi ve gitti. En son ona uzun bir mesaj göndermiştim biraz fazla üstüne gittiğim için engellemişti beni. Çok çok uzun zaman sonra bir yerde karşılaştık sonra tekrar karşılaştık yani şu son zamanlarda sık sık karşılaşıyoruz ve merak edip baktım engeli kaldırmış ve bana baktığını gördüm bir kaç kez. Birbirimizi gerçekten seviyorduk hissetmiştim bana olan sevgisini hatta evlilikten bile söz ediyordu.. Şimdi gidip konuşmalı mıyım adım atmalı mıyım ne yapıcağımı bilmiyorum ama içimden bi ses konuşmalısın diyo önceden hayır olmaz diyodum şimdi iç sesim tam tersini söylüyor. Sürekli karşılaşmamızın tesadüf olmadığını düşünüyorum. Yani kısaca benden adım bekliyor olabilir mi sizin düşünceleriniz neler?

Çok acil !!! Boğa burcu erkeği hakkında yardıma ihtiyacım var. Lütfen boğa erkeği ya da sevgilisi olanlar cevaplar mısınız?