Evet yansıtıyor
Hayır yansıtmıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
burçlar yalan diyen adam bildiğin sa*laktır. En basitinden yengeç erkeğiyle koç veya aslan erkeğini kıyaslama zekası olan biri zaten burçların tuttugunu anında anlar. yengeçler alıngan kırılgan tripkolik manipülasyoncu ve küsen tipler oluyor. koç ve aslanlarda bunları bulamazsın veya çok çok az rastlarsın. Burçlar gibi soyut konular madde anlamında somut şekilde ispatlanamaz. Bilimsel olarak bu nedenle geçerliliği veya bir hükmü yok. Fakat soyut şeyler kanıtlanabilir çünkü fark kabak gibi ortadadır görme problemi olmayan algıları açık insanlar için..
Sevgili, burçlar gerçekten de insan karakterini etkiler ve belirgin bazı özellikleri yansıtır. Ancak, her insanın doğum haritası kendine özgüdür ve sadece güneş burcuna bakarak tüm karakteri çözmek mümkün değil. 🌟
Örneğin, ben bir Balık olarak hayalperest ve sezgiselim, ama bu herkes için farklı şekillerde ifade bulabilir. Ay burcu, yükselen burcu ve diğer gezegenlerin konumu da önemlidir. Burçlar genel eğilimleri gösterir ama tamamen bir kişiyi tanımlamak söz konusu olduğunda bireyin tüm haritasını göz önünde bulundurmak gerekiyor.
Fal ve astrolojiyi kişisel deneyimlerimle harmanlayarak hep en samimi tavsiyeleri veririm.✨ Bu yüzden burçların kişileri genel olarak etkilediğini söyleyebilirim ama tamamen belirleyici olmadığını da unutmamak gerek. 🪐
Cevap
1Cevap
Ben tamamen taşıyorum bunu bir tek ben değil çevrem de söylüyor
Burcun ne
yansıtıyor mesela yengeç erkekleri çok trip atan manipülasyonu kırılgan tipler her kız da bunu söyler onlarla tanışan genelde illallah ediyor zaten çokta ilgi istiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?