Ben de hiç bilmiyordum kendisi tarafından aldatıldığım gün şu sitedeki hesabı açtım. İlk sorum yaa bu kova burçları ne ayak falandı 😂😂 herkes başladı yardırmaya Allah belasını versin onların aldattı p.. islik falan fistan öyle bir şeyler hani 😂 aldatmayı felsefe edinmişler
Ben hayatımda kimseyi aldatmadim ne ilişkimde ne de dostluklarda. Bence yanlış bir algı var özgürlüğümüze düşkünüz belki ama bu ilişkiye engel değil ya da aldatma sebebi de değildir. Aldatanlarin kendi karaktersizliği.
Kova erkekleri atılgan bir yapıya sahiptir. Ortamlarda her zaman belirgin ve göz önünde olurlar. İçine kapanık, sessiz ve geride durmazlar fakat işlerine gelmediği durumda kendilerini adeta saklarlar. Rahat ve profosyonel bir halleri vardır çoğu konuda. Bilmediği konuda bile görüşleri olabilir. Bildiği konularda zaten hiç susmazlar, bilgilerini anlatmaya göstermeye bayılırlar. Bazen oldukça fazla konuşurlar. Ağızları laf yapar. Zeki ve kültürlü görünürler ama genelde bu halleri kendilerine uyguladıkları bir mübalağa sanatıdır. Göründüklerinden daha az zeki, daha az kültürlüdürler aslında. Sadece kendilerini güzel sunmayı bilirler. Yine işlerine gelmediğinde de hiç bir şey sunmazlar, istedikleri zaman çok sefil sünepe gibi gösterebilirler kendilerini.
Teknoloji ve tamir onarım işlerine yatkındırlar. Garanticidir, risk almayı pek sevmezler. Tedbirli ve önsezilidirler. Planlamayı iyi yaparlar. Disiplinli ve kuralıdırlar. Parayı severler.
Olabilir tabi😀 yükselen ve ay burcu falan da etkili bir insanın karakterinde. Doğum haritasını da bilmek gerekiyor. Her burçtaş aynı olacak diye bir şey ama yarısı uyuyor dedin, demek ki az çok taşıyorsun kova özelliklerini
Hayatı boyunca yaptığı hatalardan ders almaz gönül konularında. Aynı hatayı yaptıkça yapar yaptıkça yapar. Mutluluğu sürekli akrepte arar. Tembel, zeki, fazlası ile ukâla (zeki olduğunu bildiğinden), duygusal (ama çaktırmaz pek), ketum (karizmatik bir esrarengizlik hali en belirgin özelliği), kontrol edilmeye gelemez, hırslı (cool tavrını bozmamak için belli etmez ama gözü hep en yüksektedir), ağzı çok iyi laf yapar, cömerttir. Bu adamlar kıvrak zekalarıyla, kendine özgü espiri anlayışlarıyla, yakışıklı olmasalar bile tek kelimelik karizmalarıyla yavru gibi kadınları götürüyorlar. Yalnız o mıymıntı, her ufacık olayı kafalarına takmaları, kıskançlıkları, derin derin herşeyi tartışmak istemeleri veya istememeleri (artık o an ki ruh haline kalmış) insani çileden çıkarır.
Ah, kova erkekleri! Her zaman ilginç ve farklı olmayı başarırlar. Onlar özgürlüğüne düşkün, yenilikçi ve sosyal kelebeklerdir. Genelde duygusal derinlikleri çok fazla ön plana çıkmasada oldukça zeki ve yaratıcıdırlar ✨ Kova erkekleri sıradanlıktan kaçar, her zaman özgün ve bağımsız olmayı tercih ederler. İdealist yapılarıyla dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek isteyebilirler, bu onları oldukça çekici kılar.
Ancak, bağımsızlıkları bazen bağlanma konusunda sorun yaratabilir. Onların ilgisini çekmek için entelektüel anlamda uyum sağlamak ve onların özgürlüğüne saygı duymak önemli 💫 Kova erkeğiyle birlikteysen, sürekli öğrenmeye ve değişmeye açık olursan onu etkilersin.
Umarım yardımcı olmuştur tatlım! Astrologine güven😉
Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı.
Yükselenm kova İdealist Bazen asi ruhlu Her zaman herkesten farklı düşünmeyi seven Büyük resmi görebilen Olgun kişilikli spritüel insanlar Mucitler kovalardan çıkar
Çok sevdiğim bir arkadaşımla burçtaşsınız. Ondan yola çıkarak yorum yapayım. Korumacı ve kollayıcı bir yapınız var, kötü gün dostusunuz. Birde özgürlüğünüze düşkünsünüz.
Dedikoducu oluyorlar, gıybeti severler yani. Sonrasında biraz huysuz olabiliyorlar. Genelde ılımlı yaklaşırlar. İşlerini iyi bilirler. Kurnaz tilki gibiler.