İş bu sorudaki görüşlerin her birine tarot kartı çekilecektir.
İlgililerin anlaşılır bir şekilde sorularını sormaları rica olunur.

İş bu sorudaki görüşlerin her birine tarot kartı çekilecektir.
İlgililerin anlaşılır bir şekilde sorularını sormaları rica olunur.
Cevap
5Cevap
Evet olabilir.
Detayı okumamışsın
Yeni bir bakış kazandım. Bunda ısrarcı olmam doğru mu? Yoksa yine başka bir körlük içinde miyim?
bu da böyle bir soru neticede
Birileri maddiyatla ilgili seni manipüle etmeye çalışmış olabilir mi? Kartlar hala bazı şeyleri görmezden geldiğini/göremediğini söylüyor. Yani bu bakış açın tam anlamıyla doğru değil.
Rica ederim 😌 kılıç 2lisi direkt olarak görülmeyen şeyleri veya bilmezden gelinen gerçekleri anlatır. Tam da sorduğun soruya net bir cevap olarak geldi.
Bizimle eşleşen kartlar var ama o olmaz. İstersen doğum tarihini yaz hesaplayalım
Gün ay yıl şeklinde yazarsan tamamdır
Benimkini de hesaplar misinn?
Bu uğurda kendimi ortaya koyduğum çok büyük bir amacım var.. Zaman zaman istikrarsızlık baş gösterse de amacıma ulaşabilecek miyim?
Ben ne zaman mutlu olcam ve nasil mutlu olucam
Biraz daha mantıklı soralım
Geçen senin soruna olur yazmıştım cevap gelmemişt, yine gelmeyecek ama yazayım yine de olur
Sorunu yazman gerekiyor, ondan cevap gelmemiştir. Sevgiliniz değilim tribinizi ben çekemem 😂
Ama kimse soru yazmamış ki. Ben istiyorum işte 😂
Aa şimdi baktım sorayım
İstediğim kariyer, eş beni bulacak mı?
Kariyer ve eş ayrı ayrı dersen çok mutlu olurum🙏
Üzgünüm ama çok genel ve muallak sorular bunlar. Varsa bir çaban onun gidişatına bakabiliriz. Aklında biri varsa onunla geleceğine bakabiliriz ama gelecek her an yeniden şekillenir unutmamak lazım
Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Ailem ile benim istediğim hedefler biraz farklı. Benim istediğim olacak mı?
Aklımda birisi tam olarak yok ama düşündüğüm birisi var. O kişi ile ileride bir yerde denk gelip flörtleşmeye başlayacak mıyız?
Müsait olunca bakabilir misin rica etsem, sınavına çok az kaldı. Kafam soru işaretleri ile dolu da zor bir süreçten geçiyorum. Bir yerde yürürken bir kadında kariyer hayatım hakkında bir şeyler dedi de merak ediyorum senin ne diyeceğini.
Ay severis heyecanlı. :D Eğitim hayatımda istediğim yerde olabilecek miyim?
Sana tavsiyem bir değil birkaç tane seçeneğin olsun, elbet istediğin birini tutturursun. Fazla hayalci değil de rasyonel davranman daha güzel olur diyor kartlar.
Düşündüğüm şeyi yaparsam kariyerim iyi olur mu? 😄
şu an tanışma yolunda olduğum kişi benim için iyi biri mi?
Gizliden çıkarsan bakayım
🖐🏻
Bu kişiyle aranızda büyük kul hakları söz konusu olabilir. Hak/hukuk açısından çok dikkatli davranman gerekiyor. Büyük ölçüde senin elinde ve çok akıllıca seçim yapman gerekiyor. Açıkçası şu kartlar bana gelse “apt*llık etme bihter” deyip engeli basarım. Ama çözülebilecek şeyler varsa da acilen çözülsün
Cevremdeki kotu insanlar Allahlarindan bulacak mi
İlahi adaletin sağlanması için dua etmelisin, yapabileceğin başka bir şey yok. Kartlar sana boş ver diyor, kendi çıkarlarını düşün ve insanlara odaklanma. Senin kârın ne, kimin sana ne faydası oluyor bunları düşün.
Su an yaptığım şey doğru mu?
Hayır çünkü gizliden soranlara kart çekemiyorum 🥲
Şimdi peki😄
Yanlış diyemeyiz, kendini koru ve tedbirli ol. Hakkını aradığın bir konuda olabilirsin ama bunu da yapman gerekiyormuş
Konumda*
Teşekkür ederim ❤️🙏
Rica ederim 😌
Aradığım mutluluğu bulacak mıyım dersiniz?
Kalbini temiz tuttuğun sürece mutluluk kaçınılmaz. Hayallerin gerçek olacak. 🌸
🙏🏻🌼
tüm sınavlarım iyi geçecek mi?
Çok şanslı bir dönemindesin ve gayet güzel notlar alırsın merak etme, ama korkun fazla çıktı onu törpüle kendine güven 🌸
tamamdır, teşekkürler:)
Rica ederim, başarılar :)
bitane daha soru sorabilirmiyim sakıncası yoksa
Sor bakalım
benim sevgilim vardı 3 ay flörtlestik,3 ay sevgili olduk sonra ayrıldık yaklaşık 20 gün önce
dönelim diyor, seni seviyorum seni istiyorum diyor , ne yapmalıyım, dönsem mutlu olurmuyum yoksa üzülürmuyum?
İş konusunda yüzüm gülecek mi?
Bir süre sıkıntılı geçebilir ama düşünüp taşınman ve kendin için en doğru seçimi yapman gerek. Kendi çıkarlarını ön planda tutup herkese diplomatik davranırsan mutlu olursun. Dolandırılmamaya çok dikkat et.
Peki evlilik durumum nasıl olacak?
Hm sorum yok rastgele çek
Tam hayallerindeki gibi, belki uzun süredir beklediğin bir yoldaş hayatına giriyor. Yaklaşık 1 hafta içinde çok mutlu olacaksın. Soru sormadığın için default yorum yaptım, her ne konuda yardım/destek bekliyorsan ona yorabilirsin.
Tanımadığım birimi hayır öyle hissediyorumda
Yeni biri olabilir evet, yeni başlangıçlar yüksek ihtimal
Ne zaman düzelicez baba
Çok büyük vicdonsizlikler görünüyor. Geçmişini bir kurcala bakalım, telafi edilmesi gereken hatalar olabilir. Şu halde pek aydınlık bir gidişat görünmüyor çünkü.
Biliyodum kesin bi sorun oldugunu
aklimdaki kisi beni seviyor mu
Gizliden çıkmalısın
çıktım
Geçmiş gitmiş bir durumun hala etkisinde olabilirsin. Silkelenmen ve geçmişi geride bırakman gerekiyor. Durumunuz nedir bilmiyorum ama öyle sevgi dolu birisi olmadığı kesin. Buradan aşk çıkmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlı ruh! 🌙 Tarot, bilinmeyenin kapılarını aralayan, sana içsel mesajlar sunan büyülü bir araçtır. Sorularını açık ve net bir şekilde buraya yazarsan, kartların rehberliğinde sana en doğru yanıtları verebilirim. 🌟 Kendi deneyimlerimden öğrendiğim kadarıyla, tarot kartları kendine ve geleceğine dair farkındalığını artırmak için bir yol göstericidir. Bir sorunun cevabını ararken hepimizin biraz sihire ihtiyacı vardır. 🃏
Hadi, sorunu yaz ve kartların gizemli dünyasına adım atalım!✨