Astroloji & Burçlar Fal bakabilen var mıdır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herhangi bir fal çeşidinden anlayan var mı? Fal bakabilecek birileri? Tarot , su falı, duru öngörü vs? Anlayanları bekliyorum acil aşk konusunda merak ettiklerim var. Güncellemeler+1 yıl Güncell Fal bakabilen var mıdır? Cevapla Fal Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İstanbulBeyefenddisi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% Kova +1 yıl kahve 1 24 Yorumla Soran +1 yıl Tutarmı baktıkları? Yorumla İstanbulBeyefenddisi Kova +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl Ya da kahve falı mı bakıyorsun? Yorumla İstanbulBeyefenddisi Kova +1 yıl kahve falı bakiom işte Yorumla Soran +1 yıl Hm kim bakacak peki? Nasıl oluyor söyler misin? Yorumla İstanbulBeyefenddisi Kova +1 yıl ne diyorsun? Yorumla Soran +1 yıl şu an kahve içmiyorum maalesef kahve içtiğimde atarsam bakacak mısın? Yorumla İstanbulBeyefenddisi Kova +1 yıl evet bakarim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler kahve içtikten sonra sana atacağım peki niyet etmek gerekmi herhangi bir şey için? Fincanı kapatırken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Yorumla İstanbulBeyefenddisi Kova +1 yıl yok değil Yorumla Soran +1 yıl Tamam direkt kapatıp atacağım o zaman sana tekrardan teşekkür ettim Yorumla Angelthegirls Aslan +1 yıl Beyfendi bana da bakar misiniz Yorumla İstanbulBeyefenddisi Kova +1 yıl olur Yorumla Soran +1 yıl Fal baktırcaktım ama mesaj atamıyorum xper yetmiyor Yorumla İstanbulBeyefenddisi Kova +1 yıl ne yapabilirim Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum takibe aldım sizi ama mesaj atamıyorum mesaj atarsanız yazabilirim? Yorumla Angelthegirls Aslan +1 yıl Bakmiyor zaten kandiriyor inanma kardes Yorumla Soran +1 yıl @Angelthegirls nasıl kandırıyor Yorumla Soran +1 yıl @Angelthegirls açıklar mısın nasıl ne yapıyor? Yorumla Angelthegirls Aslan +1 yıl Bildigin bilgileri aldi ad soyaf fal fotosu bakmadi bakmiyor kisacasi Yorumla Soran +1 yıl @Angelthegirls nasıl bakmadı falın fotoğrafını alıyor ama bakmıyor mu fala? Yorumla Soran +1 yıl @Angelthegirls ad soyada ne gerek var ki fala bakılırken sadece yorum değil mi? Yorumla Angelthegirls Aslan +1 yıl Aldi ama bakmadi burcuma kadar istedi Yorumla Soran +1 yıl @Angelthegirls aaaa neden böyle oldu ki acaba ya bende bakacak diye düşündüm cidden bakalım benim fala bakacak mı Yorumla
BeforeSerisi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Boğa +1 yıl Astrolog meral 1 5 Yorumla Soran +1 yıl O kim? Yorumla BeforeSerisi Boğa +1 yıl Arasfir anlarsın, sizi kandıran düzenbaz insanlardan biri işte Yorumla Soran +1 yıl Kandırılan biri olduğunu nereden çıkardın? Yorumla BeforeSerisi Boğa +1 yıl Çok ama çok cahilsin sana ben nasıl laf anlatayım Yorumla Soran +1 yıl Cahil olduğumu nereden çıkardın? Herneyse. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kahve
Tutarmı baktıkları?
evet
Ya da kahve falı mı bakıyorsun?
kahve falı bakiom işte
Hm kim bakacak peki? Nasıl oluyor söyler misin?
ne diyorsun?
şu an kahve içmiyorum maalesef kahve içtiğimde atarsam bakacak mısın?
evet bakarim
Teşekkürler kahve içtikten sonra sana atacağım peki niyet etmek gerekmi herhangi bir şey için? Fincanı kapatırken dikkat etmem gereken bir şey var mı?
yok değil
Tamam direkt kapatıp atacağım o zaman sana tekrardan teşekkür ettim
Beyfendi bana da bakar misiniz
olur
Fal baktırcaktım ama mesaj atamıyorum xper yetmiyor
ne yapabilirim
Bilmiyorum takibe aldım sizi ama mesaj atamıyorum mesaj atarsanız yazabilirim?
Bakmiyor zaten kandiriyor inanma kardes
@Angelthegirls nasıl kandırıyor
@Angelthegirls açıklar mısın nasıl ne yapıyor?
Bildigin bilgileri aldi ad soyaf fal fotosu bakmadi bakmiyor kisacasi
@Angelthegirls nasıl bakmadı falın fotoğrafını alıyor ama bakmıyor mu fala?
@Angelthegirls ad soyada ne gerek var ki fala bakılırken sadece yorum değil mi?
Aldi ama bakmadi burcuma kadar istedi
@Angelthegirls aaaa neden böyle oldu ki acaba ya bende bakacak diye düşündüm cidden bakalım benim fala bakacak mı
Astrolog meral
O kim?
Arasfir anlarsın, sizi kandıran düzenbaz insanlardan biri işte
Kandırılan biri olduğunu nereden çıkardın?
Çok ama çok cahilsin sana ben nasıl laf anlatayım
Cahil olduğumu nereden çıkardın? Herneyse.