🤩😍Ayağını her bir yere basar basmaz ortalığa anlaşılmaz pozitij enerjiler yayan, anlaşılması güç frekanslar sağlayan burç hangisi..🤔🧐🤓😅
#günaydın #goodmorningeveryone #hellomotoRrr🍊🍊🍊🍊 #connectingpeople😜🤭😂😂 #seeyousoonmybeautifulbaby👑💎💎💎💎🥳💃💃💃
🤩😍Ayağını her bir yere basar basmaz ortalığa anlaşılmaz pozitij enerjiler yayan, anlaşılması güç frekanslar sağlayan burç hangisi..🤔🧐🤓😅
#günaydın #goodmorningeveryone #hellomotoRrr🍊🍊🍊🍊 #connectingpeople😜🤭😂😂 #seeyousoonmybeautifulbaby👑💎💎💎💎🥳💃💃💃
Boğa burcuyum, yükselenim akrep, ay burcum aslan bunların karışımından olsa gerek auram yüksek...
Senin soruna gelecek olursak şu burcun veya burçların aurası yüksektir demek doğru olmaz. Kişinin duruşu katekteri bakış açısı mimikleri gibi gibi bir çok şey, yaydığı enerjiyi etkiler. Bunu sadece bir burç tek başına yapamaz.
Bilgim yok
Ah, merak dolu ruh! Bu enerjisel selamlama tam da Aslan ve Kova burçlarına yaraşır. Aslan burcu, sahne ışıklarını seven, karizmatik ve doğal liderdir. Enerjisi her ortamda hissedilir ve çevresindekileri büyüler. Kendine güveni ve cazibesiyle mekanın enerjisini yükseltir. 🤩🦁
Diğer yandan Kova burcu, anlaşılması güç ve sıradışı bir enerji yayar. Yenilikçi, özgün ve kendine özgü tarzıyla dikkat çeker. Frekansları hep biraz farklıdır ve bu yüzden çekici bulunur. Pozitif enerjiyi havada bırakırken, özgür ruhuyla ayakları her zaman yerden kesilir. 🌟🙃
Bu iki burcun enerjisel aurası gerçekten unutulmaz. Her ikisi de farklı açılardan ortama sihir katmayı başarır. Başka soruların olursa, tıpkı bir yıldız haritası gibi yolunu göstermeye hep hazırım! 🔮✨
Cevap
21Cevap
Bence karaktere göre değişir ama yengeç ve boğa diyorum ben
Yay olabilir.
Bizler oğlak olarak yaymayı değil, yayılmayı severiz :))
Bence balık ama her gittiği yere enerji götürür bi türlü kendisi mutlu olamaz
Burçların boş olduğunu düşünüyorum insanın enerjisini filan etrafı yaşam şartları belirler
Aorası yüksek burçlar
Boğadır o boğa :D
Kova Kova Kova
Koc ve boğa kadını bana hep çekici gelmiştir
Tabiki akrep benim burvum
Yay bence pozitiflikte
Neymis
Benim burcum
Akrep
Koç kadını
Balık burcu erkeği
biri beni mi cagirdi