Birsürü rüya gördüm yorumlarmisiniz?

1. Yaşli bir adam bir dağın en alt kesiminde traktor ile su alirken bir anda sel bastiriyor ve dağdaki agaclar falan adami altina almaya calisiyor. Heyelan oluyor yani. Adam hep kil payi kacarak kurtuluyor

2. Sevgilimin yaninda bir erkek vardi ve sevgilime bu kim diye sordugumda "ben ona vuruldum" dedi ama şakasina. Sonra erkeğe sordum ve oda sevgilisiyim falan dedi. Sonra da ben o cocugu o kadar dov*umki surati falan mosmor oldu. En son acıdım ve biraktim.

3. Bu cocugu dovdum diye sevgilim benden küstü ve benden kosarak uzaklasmaya calisti bende pesinden kostum tabi , kizin ailesi ve arkadaslarisa kiza seslendi surekli kaçma diye ama o yine kaçti.

4. Ben normal yolda yururken arkama bir baktimki birsuru polis arkamdan yuruyus yapiyorlar ve en ondeki polislerdede kalkan var. Neyse ben biraz daha yurudum ve kardesimi gordum ve sevgilimde yanindaydi, sevgilimi gorup cok sevinmistim ona sarildim ve kacmaya calismadi benden.

5. Ben bir markete girdim ve baktim icerde tartisma vardi baktim market sahibi marketten kaçan cocuklara ekmek firlatti. Benden hemen disari cikip yere dusen ekmek kirintililari topluyodum günahtır diye. Neyse sonra baska bir arkadasim var oda bana , ben ekmek toplarken arkana bak dedi araba var diye. Bende dondum arkami bi tane modifiyeli spor araba haline getirilmis passat, yanindada 1 tane beyaz bmw 1 tanede beyaz audi. Ama bu arabalarin farları turuncuydu ve cok yakişmisti. Neyse o bulundugum yerden disari cikarken yolda bi tane daha siyah modifiyeli araba gorup selam verdim. O arabayi gordukten sonra sag tafafima dondum ve bi tane peugeot marka cok guzel modifiye edilip konissgeg e benzetilmis bir araba gordum siyahtı buda. Bu arabanin basina bi adam , eşi ve cocuklari falan vardi.

6. Ayrildigim sevgilimin profilini gordum ve instada hikaye paylasmisti. Hikayede bir kisiyi etiketlimisti ve hic gormedim boyle birini. İnstada arayip bulucam o hesabi.

Ruyalar bu sekilde.

Birsürü rüya gördüm yorumlarmisiniz?