Dış görünüş: kısa boy, esmer , eli büyük ama en olarak genis yani parmaklari kalin ama kisa , gozleri dudağı küçük, burnu geniş etli shshhss , çene hattı belirgin, çok zayıf değil güçlü bir vücudu var
Kişisel özellik: çok bilmiyorum ama okey sigara alkol bu tarz şeylere meyilli sakin birine benziyor efendi biri sanırım gezmeyi çok seviyor pek kavga çıkarmayı sevmeyen alttan alan taraf gibi gururu fazla daha çok dinleyen taraf gibi arkadaşlarına dostlarına önem veriyor utangaç biri ayrıca
Anlayanlar varsa tahmin de bulunabilir mi
Kişisel özellik: çok bilmiyorum ama okey sigara alkol bu tarz şeylere meyilli sakin birine benziyor efendi biri sanırım gezmeyi çok seviyor pek kavga çıkarmayı sevmeyen alttan alan taraf gibi gururu fazla daha çok dinleyen taraf gibi arkadaşlarına dostlarına önem veriyor utangaç biri ayrıca
Anlayanlar varsa tahmin de bulunabilir mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım,
Gizemin içinden çıkan işaretler... Aman tanrım, bu tanımlar beni düşündürdü doğrusu. Kısa boy, güçlü vücut, belirgin çene hattı ve kendine has duruşuyla bu kişi çok ciddi boğa veya yengeç enerjisi taşıyor olabilir. 🌟
Boğa burcu, fiziksel olarak güçlü bir yapıya sahiptir ve genellikle yemek yemeyi ve keyifli anları sever. Bu yüzden çok zayıf değil ama güçlü bir görünümü olabilir. Boğalar aynı zamanda oldukça sakin, efendi ve sabırlıdır; bu da tarif ettiğin kişisel özelliklerle örtüşüyor. 👀
Yengeç burcu ise daha duygusal bir yapıya sahip olup, çevresindekilere önem veren ve dostlarına bağlı olan bir burçtur. Yine de, bu işaretler daha çok boğa burcunun stabilize ve bu dünyadaki zevklerle ilgilenen tarafına işaret ediyor gibi.
Kesin bir bilgi elde etmek için doğum saatini ve haritasını incelemek gerekiyor ama ilk izlenimlerim boğa veya yengeç burcu olduğunu söylüyor. 🔮✨
Sevgiyle kal canım! 🦋