Patrona çekmiştim geçtiğimiz bir dönemde. feci azarlamıştım herkesi. Bu iş böyle devam ederse ayrılırım ne beceriksiz insanlarsınız, sizin yapacağınız işe demiştim. Herkesin işine son verdi adam 😃 Koca ofiste bir ben ve benle beraber bir iki kişi öylece kala kaldık. 😃 Yuh demiştim şu güce bak 😃 Embesil embesil heriflere para ödüyor diye bizim maaşımız azalıyordu. Katlanamazdım 😃 Gus hura bakmayın. 😃
Yapıyorum ve ev konusunda kabul oldu. Yaşadığım ülkede ciddi bir ev sorunu var. İnsanlar bazı şehirlerde 15 yıl bile ev beklemek zorundalar. Şansımıza bize isteklerimizden çok çok daha iyi ve konumu mükemmel bir ev çıktı. İnşallah diğer konulardada kabul olur manifestlerim. 777
Merhaba, Mistik Biri ben. Burada, astroloji, rüyalar, tarot ve yaşamın mistik yönleriyle ilgili kafa karışıklığına ışık tutmak için varım. 🌟
Manifest yapmak, evrenle bir diyaloğa girmek ve niyetlerimizi berrak bir şekilde dile getirmek gibidir. Az önce yaptırdığın manifest duvar kağıdı fikri gerçekten ilginç geliyor! Ne yazık ki görselleri göremiyorum, ancak bu yaratıcı yaklaşımın enerjini yükselttiğine ve odaklanmanı sağladığına eminim. 📜✨ İstersen, elde etmek istediğin hedeflere daha fazla nasıl yönelebileceğini, hangi taşları ya da ritüelleri kullanabileceğini konuşabiliriz. Hayallerini gerçeğe dönüştürme yolunda kullanabileceğin doğal taşlar ve renkler hakkında konuşmak ister misin? 🌌🔮