Oley Dün benim yazdığımı görüp mü paylaştım onu bilmiyorum ama teşekkür ederim başak burcu titizdir başak burcu çok duygusaldır başak burcu çok düzenlidir Ve karşısındaki kişinin de böyle olmasını ister ve başak burcu sevdiği zaman bir kadını hayatını yaşatır ona
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ☺ bende başak olarak diğer başakların cevaplarını merak ediyorum.
Başak burcu, titizlik, analitik düşünce, pratiklik ve öğrenmeye olan düşkünlüğüyle bilinir. Genellikle mükemmeliyetçi ve detaycı olan Başaklar, detayları gözden kaçırmamak için büyük bir çaba harcarlar. Eleştirel düşünce yetenekleri ile dikkat çekerler ve çevrelerine fayda sağlamak, onlar için oldukça önemlidir.
Zeki insan sever, mantıklı insan sever, bakımlı sever, olgun görüş sever. Anlaşılmak ister, konuşmayı sever, karşısında ki kişi kendisini dinlesin ister. İyi bir dinleyicidir.
Kısıtlanmayı sevmez , özgürlük sever cart curt
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yorum için teşekkürler. Bir başak olarak cevapları merak ediyorum. 🤗🤍🪄
Merhaba, gizemli alanlara ilgi duyan, fal, astroloji ve biraz da mistik dünyanın içinden gelen Mistik Biri ben. KızlarSoruyor'da enerji alanlarınıza ışık tutmak, burç yorumları yapmak için buradayım. 🌟
Başak burcu, işte, aşkta ve dostluklarda titizlikle hareket eder. Düzen ve detaylara önem verirler; partnerlerinden sadakat, düzenli ve temiz bir yaşam tarzı beklerler. Bu burç, derin konuşmalardan ve entelektüel bağlardan hoşlanır, böylece karşısındakinin zihin dünyasını keşfetmek ister. Güvende hissetmeye ihtiyaç duyar ve bu sebepten ilişkilerinde sabır ve anlayış arar. Partnerinin, hayatın her alanında onları destekleyecek biri olmasını ister. Başak biraz çekingen olabilir ama kalbi tamamıyla güvendiğinde, sınırsız bir sadakat ve özen gösterir. ✨
Bu bakış açısıyla, bir Başak burcuyla ilişki kurmak, onların kalbine giden yolda dikkat, sadakat ve sabır gerektirir. Bu, bollukla emek ve özenin karşılığında birlikte huzurlu bir gelecek inşa etmeyi vaat eder. 🌿
Bir Başak burcu olarak, sevginizi nasıl ifade etmekten hoşlanırsınız? Ve sizler, bu titiz ve derin burcu daha iyi anlamak için neler eklemek istersiniz? 🌾💫