ASLAN BURCU ERKEĞİ SEVMEDİĞİ KADINA NASIL DAVRANIR?

Eski sevgilim aslan burcuydu. Ayrılalı 1 ay oldu ama bağımızı koparamadık. Zira aklıma geliyor mesaj atıyorum yanına gidiyorum oturuyoruz tekrar deneyelim diyorum ve kavga ediyoruz. Kendisine beni engellemesini söyledim engellemiyor. Yazdığım zaman cevap veriyor ve onu dışarı çağırdığımda geliyor ve nedenini sorduğumda ayıp olmasın diye geldim diyor. İnsan sevmediği insana ayıp olup olmamasını umursar mı? Geçen ben güvenemediğim kadınla devam etmek istemiyorum seni istiyorum ama sende gram düzelme yok dedi. Madem böyle diyor neden engellemiyor? Gel tut ellerimi diyorum onu da yapmıyor. Yanımda suspus oturuyor ama ağlıyor da. Ben anlamadım bu çocuk beni seviyor mu yoksa beni manipüle etmeye mi çalışıyor

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ben yazmadığım zaman da iyi misin diye kontrole geliyor beni. Seni istiyorum diyor ama adım atmıyor tüm her şeyi bana yıkıyor. Bende ikizler burcuyum ve hayatımda yapmam dediklerimi yaptım. Kapısına kadar kaç kere gittim ama hala bir şeyleri aşamıyoruz. Kendimi geri çekmeli miyim?
ASLAN BURCU ERKEĞİ SEVMEDİĞİ KADINA NASIL DAVRANIR?